Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Скандално! Агресорът, който посрами България, оправда действията си с високия адреналин
Автор: Стойчо Генов 10:35 / 13.10.2020Коментари (10)1778
Агресорът от Софийския маратон, който посрами цяла България, излезе от анонимност. Боян Вачев, който си позволи да изблъска без видима причина сръбкинята Оливейра Йевтич секунди след старта в дисциплината 10 км, реши да направи опит да оправдае скандалните си действия.

Вачев изпрати до медиите личната си позиция за случилото се. Ето какво написа той:

Уважаеми представители на медиите,

Тъй замесихте името ми в множество хипотези за преднамерено нападение над състезател, искам да използвам правото си на отговор като подчертая, че сблъсъкът не е бил умишлен и не съм имал користни цели. Не познавам лично пострадалата Оливера Йевтич и желая да използвам високата Ви трибуна, за да поднеса искрените си извинения към нея и близките за причинената травма, която в крайна сметка я е възпрепятствала да вземе пълноценно участие в мероприятието.

Обществените съмнени
я, че съм бил финансово мотивиран от трето лице са напълно неверни и дълбоко ме засегнаха, а четейки безбройните послания отправени към мен в социалната мрежа не смятам, че съм заслужил цялата тази дигитална инквизиция. Много съжалявам за злощастната ситуация и моля всеки разгневен от кадрите за миг да се постави на мое място и да разбере, че адреналинът беше много висок, като в комбинация с метеорологичните условия и липсата на професионален опит не беше трудно да изиграе съществена роля в некоординираните ми действия при старта, довели до инцидента, за чиито мащаби разбрах дълго след като се случи.

Надявам се за в бъдеще уважаемата организация на Маратон София да съобрази разликата в уменията на аматьори и професионалисти, разделяйки ги и давайки стартово предимство на по-слабите. Желая бързо възстановяване сръбската лекоатлетка Йевтич и безпроблемни състезания за в бъдеще на всички.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
и това доживяхме да го видим в България.. абсолютен негодник.
-1
 
 
Че какво да очакваме от един протестър-маймуна?!?
+1
 
 
Баси нещастника....колко е жалко да си българин вече..... Срам ме е, че съм българин.... Честно..... По добре мангал, свален от клоните на амазония, отколкото българин!!!!! Доста адреналин има в този смешник..... А сега ако го закарате да троши камъни за траверсите, ще има ли този адреналин????? Жалко, много жалко..... За 5 лева има няма, толкова падения за България!!!!! Само наркомани, необразовани кауни
+5
 
 
Бра'чед,добре си го написал,но нещо не ти вярвам!Вместо,да се извиниш,ти обвиняваш,което те прави жалък!Ако беше несъзнателно,щеше да помогнеш на сръбкинята,щеше да я попиташ,как е,да се извиниш!Отнесе я като луцо пиле,домат,но без да иска...
+3
 
 
Не се преструвай бе мишка. За 50лв стана за резил на целия свят. Носи си кръста сега.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 13.10.2020 г.
+7
 
 
Съвсем целенасочени са му действията. Ясно се вижда.
+7
 
 
Който е гледал видео записа, веднага осъзнава колко плоска лъжа се опитва да пробута този индивид. Очевидно още преди началото на състезанието я гледа нея конкретно и после пак, като стартира. Преценява точно къде е, засилва се и с рамо я бута. Това да обвинява организаторите, показва само, че не може да си понесе личната отговорност за умишлените си действия.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: