Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Татяна Дончева представи кандидат-депутатите на "Изправи се БГ! Ние идваме!" във Варна
Автор: Пламена Николова 14:16 / 18.10.2021Коментари (5)2293
© Varna24.bg
"Изправи се БГ! Ние идваме!" откриха предизборната си кампания във Варна и обявиха имената с кандидат-депутати в листата си.

По този повод в морската столица днес гостува водачът на листата, Татяна Дончева, която набеляза акцентите в предизборната програма на коалицията за предстоящите избори, предаде репортер на Varna24.bg.

"Нашата формация направи всичко, което беше по силите ни да вразумяваме онези, от които най-много зависеше, да има правителство. В сегашните условия на политическа несигурност смятам, че голяма част от гражданите се занимават твърде много с въпроса, че трябва да има правителство на всяка цена. Не защото гражданите са поставили политиката като фикс идея в своя живот, а защото биха искали да се чувстват по-спокойни, да знаят, че нещата в държавата вървят.

Знае се също така, че ЕК  приемайки плана за възстановяване и развитие иска стабилност. 

Защо е необходима тази реформа и дали тя трябва да се противопостави на необходимостта хората да ядат по три пъти на ден? Хората ще ядат по три пъти на ден! Но, когато се случи това, което стана с автомагистрали, когато се случва десетки и стотици милиони да бъдат дадени на едни фирми авансово години напред, за строеж на АМ "Хемус", без отчуждени терени, без обезщетения и без строителни разрешения, тези пари се вземат от някого, за да се дадат на тези фирми. И този някой, от когото се вземат, ще има проблем с това да яде по три пъти на ден. 

Справедливостта, върховенството на закона, задължението на всички да работят по правила е нещо толкова важно, че на практика става приоритет. Появата на сериозен енергиен проблем, цените на тока и газа, ни изправи пред това да е нужно спешно стабилно управление. Мая Манолова като знаково лице на нашата политическа формация, постави преди месец въпроса за оставката на министъра на енергетиката и за вземане на спешни мерки за блокиране растежа на цените, което касае основно дребния и среден бизнес. Тепърва влизаме в отоплителен сезон и не е ясно какво правим и с цените на битовите потребители. Във връзка с това нашата формация има за своя доминанта 31 кризисни мерки. Те ще отразяват социалната ориентация на нашата коалиция. Ние сме позиционирани по-скоро центристки. 

Първата мярка, това е временното спиране на износа на ток до края на отоплителния сезон. Очевидно има много сбъркани неща в ЕК по отношение на зелената енергия. 

Специално за Варна смятам да продължим темата от предишната кампания за здравното обслужване на населението и не само относно университетската болница "Св. Марина", а и малките болници в областта. Да използваме кампанията за реално облекчаване на населението.

Случката с кораба Вера Су постави един важен въпрос, който до момента ни е убягвал. Това е капацитета на нашата държава да се справя с аварийни ситуации в морето. До този момент бях занимавана преди всичко със социални искания на хората, които работят в чужбина. Оказа се, че ние сме загубили като държава своя капацитет за справяне с аварийни ситуации, затова това ще е един от фокусите на нашата кампания. Ще провеждаме много срещи с хора от морските кръгове. 

Туристическия бранш ще се радва също на достатъчно внимание от наша страна, тъй като подготовката за новия сезон се прави сега. Ще се постараем да настояваме за промяна на решението за дотиране на местата в самолетите. Иска ми се всички проблеми, които биха се задали за новия сезон да бъдат предварително предвидени и да се вземат адекватни мерки от сега", коментира Татяна Дончева. 

Повече вижте във видеото!

Ето и пълната листа с кандидат-народни представители на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" за 3 МИР - Варна, която включва следните личности:

Татяна Дончева

Димитър Костадинов

Светлозар Златев

Деница Димитрова

Велико Великов

Стоян Ангелов

Силвия Димитрова

Павел Николов

Пламен Василев

Георги Лолов

Росен Георгиев

Юлия Малешкова

Добринка Иванова

Лъчезар Алексиев

Красимир Костов

Ана Проданова

Галина Грудева

Мария Драганова

Марияна Гешева

Мартина Едрова

Валентин Василев

Александър Стефанов

Мария Никова

Росина Петрова

Герман Германов

Искрен Радев

Росица Йорданова

Янислава Иванова

Георги Кирилов

Петър Радушев




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не стават,нищо не направиха и за пенсионерите !
0
 
 
Те не стават такива за нищо,видяхме ги !
Aнонимен
на 18.10.2021 г.
0
 
 
Татяна Дончева е Най Противната Интересува я Само да е на Държавна Хранилка и Висока Заплата.
0
 
 
Пред "огромна" публика, едно мънкане, едно сричане.....абе отщя ми се обещания, обяснения, идеи, НОВИ физиономии и всичко около тях
Aнонимен
на 18.10.2021 г.
0
 
 
Леля Таня, така не се представят хора с висше образование и специалисти за депутати. Ти нямаш работа в КП Изправи се БГ НИЕ сме тук.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: