Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пак напрежение в Катуница, роми заплашват с брадви държавен служител!
Автор: Екип Varna24.bg 16:06 / 27.01.2012Коментари (60)2741
© Varna24.bg
За ново напрежение между роми и българи в Катуница, научи Varna24.bg. Служител на Горското управление, който е на възрастта на убития отново в същото село преди време Ангел, е хванал край реката няколко лица от ромски произход да изсичат незаконно дърва. Следва устно предупреждение от държавния служител, но ромите не са се подчинили и са тръгнали да го преследват и гонят, въоръжени с брадви.

Заплашваното момче потвърди информацията, заявявайки, че в момента е в полицейското управление, където дава допълнителни показания.

Според шефа на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов на мястото на инцидента е пристигнал полицейски патрул , а ромите са задържани и закарани в участъка в Садово за разпит. "Нека не създаваме напрежение и излишни сензации", призова директорът на пловдивската полиция. От думите му стана ясно, че ако случилото се не е било именно в Катуница, никой е нямало да обърне внимание на този инцидент.



Още по темата: общо новини по темата: 68
12.11.2022 »
23.09.2022 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.11.2020 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.01.2012 г.
+2
 
 
Нашата задача е с данаци до кокъл да храним и полицаи и цигани.Всичките бъркат в гърнето което ние пълним.
+4
 
 
ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН ВИНАГИ МИРИЗЛИВ И КОГАТО И ДА ГО УТТРЕПЕШ СЕ ЩЕ Е КЪСНО И КАТО ЗА КРАЙ ДА КАЖА ЖИВЕЯТ НА ВСИЧКИ НА ГЪРБА НИТО ТОК НИТО ДАНЪЦИ НИЩО НЕ ПЛАЩАТ КВО ДА ГОВОРЯ ПОВЕЧЕ САМО С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВА
+2
 
 
Те ,полицайте бият и им чупят колите,та тук някакъв горски ще ги спре.На кого плащаме данъци.Тъп въпрос ,ама все пак като данъкоплатец питам.....или по точния въпрос е - За кого плащаме данъци..Че ,то държавата като не може да защити служителите си които бранят нейните интереси,след време няма да я има държавата.
+4
 
 
Зна4и никой нямал да обърне внимание на мангали гонещи някакъв си държавен служител с брадви...за нормално ли ве4е трябва да се приема това?
+4
 
 
Напрежението не го създаваме ние г-н чонов, то е създадено отдавна и всекидневно се нагнетява от циганите, които вече са абсолютно сигурни, че са над закона. Напрежението се нагнетява и от хора с власт, точно такива като Вас, г-н чонов, които в продължение на години са си затваряли очите пред циганските безчинства. Точно затова те днес мачкат, блъскат, убиват и продължават да са безнаказани, което им дава още по- голямя увереност, че са над закона. Затова Катуница днес е като детонатор, който ако продължаваме в същият дух на толерантност, неминуемо ще се задейства и ще взриви бомбата на етническият мир в цяла България. И този път никой в Европа- та няма да повярва на думите на бащицата бойко за битов инцидент.
+7
 
 
Имам чувството,че цар Киро плаща на хора в селото да създават размирици. Ромите са супер корумпирани и за пари правят всичко.Когато Господ е раздавал разум по земята,ромите ги е нямало и сигурно са крадели някъде :).
+7
 
 
Изтребете ги.Гнусна измет циганска.
+6
 
 
Аз пожелавам на комисарчето да му насекат децата и тогава вече може би ще си говорим за сензация, защото тейко им на голямата длъжност не е успял ги опази. От ден на ден ме доядява на тъпанари без собствено мнение. Народа е виновен за положението си, а не управниците му, в това се убеждавам за пореден път. Ако всеки има позиция като мен и приятелите ми и казва в национален ефир в очите на управниците ни какво мисли онези ще ги е страх. Колкото повече плюя кмета ни толкова повече има уважение към мен, защото знае, че е нещастник и е жалък, а аз съм права. Ами лошото, че с обжалванията му май още 4 години ямболии ще теглим с него. Дано съда прогледне и го прати на майнта му, където му е мястото. Че и това комисарче наредено там да лапа и да краде. И той като нашия кмет!
+11
 
 
Стига толерантност!! Стига с тези глупости за интеграция! Стига наливане на пари за тези животни!!
+11
 
 
Все от някъде се почва. След 20 години ТОЛЕРАНТНОСТ се почва от Катуница. Ако българин сече .... жална му майка, ама бай МАНГАЛ няма проблем. Мангал и на снимка да го водиш - БОЙ. Милицията биеше, ама магнаглите си седяха на задниците, сега полицията не ги пипа и те си правят каквото искат.Комисар Чонов, не сте виновен вие, а тези НАД вас, който ви дърпат конците.Проблемите на всякъде се решават като се гледа ПРИЧИНАТА за проблема, а не ПОСЛЕДСТВИЯТА. Ако НЯМА ПРИЧИНИ, НЯМА ДА ИМА И ПОСЛЕДСТВИЯ. P.S.: Къде да най-много наркотици в Пловдив - циганските гета; къде са всички цигари без бандерол - в циганските гета; къде никой не плаща ток и вода - в циганските гета; къде всички къщи са не закони - в циганските гета. КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ПРЕКРАТИ ТОВА БЕЗЗАКОНИЕ - НИКЪДЕ!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: