Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Цветан Цветанов: Добри неща ще се случват на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:50 / 29.06.2012Коментари (7)3139
© Bulfoto
Има неща, които ще се случват, добри за Варна, и те са благодарение на местната власт и на изпълнителната власт и в лицето, по-специално, на Министерство на регионалното развитие по ОП, които са свързани със сериозни инфраструктурни проекти. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Кметът в момента е в платен годишен отпуск, каза Цветанов на въпрос за отсъствието на кмета на Варна Кирил Йорданов.

"Доколкото знам, той до няколко дни ще бъде отново на работното си място. И съм убеден, че с администрацията и с общинските съветници, действително, това което е останало като усещане в хората, ще може да бъде компенсирано с активна политика", допълни Цветанов.

Тази сутрин зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с протестиращи варненци, които са недоволни от тези неща, които се случват с Морската градина.

"В рамките на 40 минути успяхме да чуем проблемите. Поех ангажимент всички тези неща да бъдат проверени. И разбира се, с комуникацията, която трябва да бъде осъществена с местната власт, с общинските съветници, с местната администрация и това, което има като отношение регионалното министерство - да бъдат взети правилните решения, които да бъдат в интерес на варненци, а не в интерес на това, което тези протестиращи казаха - че може би има някакви икономически интереси", каза още Цветанов.

Източник: Радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.06.2012 г.
0
 
 
Днеска за първи път след като гледах интервюто с него по ТВ 7 изпитах облекчение,че наистина нещата най-накрая тръгват да се оправят за Варна.Има надежда в тунела,хора :) След новата кадрова промяна в ГЕРБ Варна,която стана факт вчера,наистина има голяма надежда нещата да се раздвижат към по-добро :)
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
Вижте ги само всичките на снимката какво са хубавци...Хвани единия удари другия
0
 
 
знае ли някой защо тази година не изкърпиха дупки по главни улици като дрин,сливница и други?
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
много тъжен изглежда цецко-може би е заради павката
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
"това което е останало като усещане в хората, ще може да бъде компенсирано с активна политика" СТИГА АКТИВНА ПОЛИТКИКА (ПОЛИТИКАНТСТВАНЕ)! КОЙ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ КОМПЕНСИРА НЕЩАТА С АКТИВНА РАБОТА И БЕЗ КОРУПЦИЯ?!? ИЗТОЧВАТЕ ВСЕЧКИ РЕГИОНИ ОТ КАДЪРНИТЕ ХОРА И ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ КЪМ СОФИЯ, А СЕ СЪРДИТЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ИЗТОЧВА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ! ОСТАНА ДА ОБЕЗКЪРВИТЕ И БЕЗ ТОВА ИЗТОРМОЗЕНИЯ ОТ КРЪВОПИЙЦИ РЕГИОН ВАРНА И КАКВО КАТО СИ НАПРАВИТЕ ЕДИН ГРАД ДЪРЖАВА? НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ И С ДЪРЖАВНИТЕ ЛЕНТЯИ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА, НЯМА ДА ИМАТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВОЛЯ ДА ГИ ПРЕМЕСТИТЕ ПО РЕГИОНИТЕ ЗА ДА УСЕТЯТ КАК СЕ ЧУВСТВА ПРОВИНЦИАЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРИНУДЕНО ОТ ФИРМИТЕ СМЕНЯЩИ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ОФИСИТЕ СИ КЪМ СОФИЯ!ЗАРАДИ ТОЧНО ТЕЗИ ЛЕНТЯИ И ПОЛИТИКАНТСКИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНЕ НЕ САМО НА ВЛАСТА АМИ И НА ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ! НИЩО НЯМА ДА СТОРИТЕ ПОЛИТКАНТЧЕТА МАЛОДУШНИ! ПАК ДРЪНКАТЕ ЗА ПРАВЕНЕ НА НЕЩАТА С ПОЛИТИКА, А НЕ С РАБОТА, ВОЛЯ И БЕЗ КОРУПЦИЯ! ЯВНА НАСОКА НА ТАЗИ ВИ ЛИНИЯ Е ПОДКРЕПАТА НА ТОЗИ КИРЧО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ! АКО ОТ ГЕРБ БЯХТЕ ИЗДИГНАЛИ МАГАРЕ ЗА КАНДИДАТ ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, НО ВИЕ ИЗБРАХТЕ НАЙ-ДЯЛАНИЯ КАМЪК, КОЙТО ПАСВА НА ВСЕКИ ....! ЖАЛКО, ЧЕ НАИСТИНА НЕ ДАДОХТЕ ИЗБОР НА ХОРАТА! МНОГО МОЖЕ ДА ПИША, АМА НЕ СИ СТРУВА ОЩЕ!
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
по добре НЕ , ПО ЗЛЕ ще става докато този К.ЙО . него махнат и несложат някой който наистина го интересува за града.Не говорим за аптекари и др мутри .
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
дрън, дрън, че пляс. все по зле става.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: