Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зрителите към bTV: Няма да ни липсвате
Автор: Екип Varna24.bg 10:42 / 23.12.2012Коментари (134)3554
©
Интересни тенденции се наблюдават сред читателите на Varna24.bg след раздухването на скандала около bTV и Булсатком. Вчера вечерта скандалът нарасна, след като и ТВ7 обявиха, че спират излъчването си в мрежата на Булсатком, а асоциацията на операторите реагира, като заяви, че спира изцяло каналите на bTV.

Освен логичният тотален срив на аудиторията, който се очаква след спирането на каналите на bTV, се оказа, че от медийната група по всяка вероятност са загубили нещо много по-важно, а именно доверието на зрителите.

Ясно е, че според всички проучвания bTV е най-гледаният канал, ясно обаче и, че на тези проучвания отдавна не може да се вярва, след като показаха, че телевизията е гледана и дори когато поради технически причини бе спряна за няколко часа преди време.

Присъдата на читателите обаче е категорична: Няма да ни липсвате. Масовото мнение в коментарите под вчерашните статии по темата е, че bTV няма да липсва на зрителите, те с удоволствие ще се разделят с нея, особено ако е за сметка на по-качестени канали. Интересното е,ч е флагменът bTV не намира абсолютно никаква подкрепа, а зрителите по-скоро страдат за производните канали на медийната група като bTV Action, bTV Cinema и bTV Comedy, където се излъчват чужди продукции - футболни срещи, игрални филми и сериали.

Голямо е и недоволството от манипулацията със спирането точно преди Коледа. "Защо не спряхте каналите си по-рано, след като има натрупване на задължения?", питат зрителите, но обективен отговор от bTV едва ли ще получат.

Другата телевизия, която се опита да яхне вълната и съзщо заяви, че спира да се излъчва в мрежата на Булсатком, а именно ТВ7, също не срещна очакваната подкрепа и преобладаващите коментари са, че Бареков и сие също няма да липсват на и без това значително по-малката си аудитория.




Още по темата: общо новини по темата: 25
25.01.2013 »
24.01.2013 »
23.01.2013 »
21.01.2013 »
17.01.2013 »
15.01.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Във връзка със ситуацията с БТВ Медия Груп, Ви уведомяваме, че днес Булсатком внесе, предложение с вх. No573/27.12.2012г., за продължаване на договорните отношения с медията, съобразено с действащите към момента условия. Очакваме колегите от БТВ да се отзоват на отправената от нас покана за работна среща. Надяваме се, че преговорният процес ще завърши успешно преди края на тaзи година! От Ръководството на Булсатком
+2
 
 
...въобще ...ама въобще няма да ми липсва тази Турска телевизия ....!!!
+1
 
 
Направо ми напълнихте душата с тия коментари! Единствено Комиците ще ми липсват, ако БТВ медия груп се разведат с кабелните оператори. Но и за това има решение. Нали от БТВ-то така ни посъветваха - гледайте с антена, през нета ... в краен случай и торенти има. Останалата им програма е досадно повтарящи се цял ден новини /често с дни назад от инфото в интернет/, турски серили /пу-пу, дори имената им не знам/ и ужасяващо скучни ремарке-канали.
+1
 
 
Няма да ми липсва ЬТВ-тюркиш ! Дразнят,не ги гледам,това е анти Българска телевизия !!!
+2
 
 
Слава Богу, няма вампири, няма трупове, няма духове, няма гилзи, убиици ,насилници ! Няма новини за Холивуд - кой се развел за 10 път, кой родил, коя я ощипали ,кави гащи носи - всякакви простотии, които се сетите и най вече, какво става в Америка - което ни е през .......... !!!!
Aнонимен
на 24.12.2012 г.
+2
 
 
Че то няма по-манипулираща общественото мнение и по-комерсиална телевизия от БТВ. На кой нормален и трезвомислещ му е притрябвал такъв боклук в ефира.... заради такива противни неща не гледам телевизия от 2007г. (тогава бях на 15, сега съм на 20) - вече 5 години клонящи към 6. Информация приемам само от интернет. И пак зависи типът- поне 5 източника чета/гледам за да разбера каква е истината.
Aнонимен
на 24.12.2012 г.
+5
 
 
BTV и TV 7 са купени от Доган още преди 3 години, какво очаквате?
+4
 
 
Само си спомнете в Катуница на чия страна застанаха начело с мирната Бенатова,на страната на Българите който защитаваха Българското достоинство и Българските права,да живеят в България без цигански натиск,или на циганските убийци. Сами преценете
+9
 
 
Бравоооо !!! Ставам сутринта и не мога да повярвам. Почти 100 % от коментаторите са на едно мнение. Браво Българино, Браво. Не може безнаказано да се манипулират хората. Все някога идва видов ден. Весели празници на всички ! :)
Aнонимен
на 24.12.2012 г.
+8
 
 
Нека БТВ да плаща на Булсат за правото да бъде излъчвана. Пак никой няма да я гледа, ни Булсат може да намали цените още по надолу и/или да пуска някакви по-качествени програми. В най лошия вариан - отделен пакет btv Media Group - да видим колко ще си пуснат техния пакет. Весели празници
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: