Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дете с Айфон навъртяло 1200 лева само за ден за мобилен интернет
Автор: Екип Varna24.bg 17:16 / 12.06.2013Коментари (26)7878
©
Дете е навъртяло 1200 лева за мобилен интернет, съобщи на пресконференция председателят на Комисията за регулиране на съобщенията д-р Веселин Божков.

По думите му, сигнала е подаден днес в приемната за потребители на мобилни услуги, която бе разположена в сградата на община Варна. Майката на детето се е оплакала, че за едно денонощие е отчетена високата сметка на "Айфона" на детето й. Жената разказала пред представителите на Комисията за регулиране на съобщенията, че е сключила договор с мобилен оператор в който е било точно посочено, че картата има кредитен лимит.

Божков увери, че сигнала ще бъде проверен. Според експерта, ако в договора е точно упоменат лимита на сметката, задължение на мобилния оператор е да предупреди клиента си за превишаването и след това да я спре. В конкретния случай оператора на мобилни услуги не е спазил договорните отношения и след проверка ще му бъде наложена санкция, а клиента ще плати дължимата сума само до достигане на лимита.

Общо 6 жалби са подадени днес в изнесената мобилна приемна. Божков каза, че има тенденция на намаляване на оплакванията на територията на цялата страна. 550 акта са направили инспекторите от Комисията за регулиране на съобщенията на стойност 17 000 000 лева.

Източник: dnesplus.com









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колко народ се набута така не е реално. На мен за 2 месеца ми сервираха сметка 650 лв за интернет, като си бях платил към Глобул пакет за данни. Не ми го бяха активирали и от един тъп Фейсбук и пощата ми трупал сметка като луд. 660 лв ми е интерната в къщи за 3 години бе ооу. Както и да е върнаха ми парите като ги заплаших със съд но зная за много хора, които не са имали този късмет.
+1
 
 
щом родителите имат пари за айфон на малкото гумно да не се дърпат ами да плащат.щото утре ще му вземат порше и ще им е виновен завода че са го направили толкоз бързо като утрепе човек
+4
 
 
е как няма като 1мб е 2,40 при глобул ако нямаш дата траффиц в пакета....
+5
 
 
Този филм го играхме - при сключване на Договорът ни казаха че е в сила от същия ден, оператор провери и не увери, че е вече действащ и на следващия ден получихме съобщение, че сметката е около 300 лв !!! След културен скандал с прослушване на записваните разговори между Клиент и Оператор, се разбра, че няма да се плаща тази сметка. Даже получих и официално писмо от Оператора. Просто трябва да си търсим правата и да си отваряме очите и ушите :)
+3
 
 
АЙ СИКТИР. съжалявам за турцизмите . . в кръвта са ни вече ..
Aнонимен
на 12.06.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Тия родители не можаха ли на това детенце невръстно, да му купят и една совалка, че да си лети така по- модерно..... Тъпи хора. На лапе- айфон... Голо големо...
+4
 
 
един приятел направи 3700 не се базикам,слойи картата на онез фла6ки за интернет драпна един филм и стани да си е*е маиката
+7
 
 
Никакъв капан не е просто взимаш ли смарфон си плащаш тарифа с пакет данни иначе за чий ти е тоя смартфон
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: