Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Павлова: Губим 1 милиард за магистрала "Хемус" заради новото правителство
Автор: Екип Varna24.bg 13:25 / 24.06.2013Коментари (34)19001
© Varna24.bg
Поставила съм въпросът на парламентарен контрол и лично към министър председателя - какво наложи едно от най-добре работещите до сега министерства, това на Регионалното развитие и благоустройството да бъде разделено на две. Това заяви народният представител от Трети МИР - Варна Лиляна Павлова днес по време на среща с избирателите си от Варна.

Депутатът от ПП ГЕРБ посочи още, че това е ненужно раздробяване на администрацията без ясна визия, смисъл, посока и добавена стойност. "Никъде в света не съществува министерство на инвестиционното проектиране. Вече един месец не може да се раздели, да се структурира, да се вземе решение кой ще отиде в едното и в другото министерство. То не работи. Не може да издава дори разрешения за строеж, а то издава разрешенията за големите обекти защото то е разделено и няма кой да изпълнява тези функции", заяви Лиляна Павлова.

Тя подчерта, че по нейно време това министерство е работило много добре. Всеки ден се говори, че ще изгубим пари. Ако те продължават да не работят това ще стане. Надявам се да продължат и инвестициите в пътната инфраструктура, но за сега нищо не се чува - работи ли се или не. Радостното е, че АМ "Тракия" вече е пред завършване. Нищо не се чува за новите проекти. Новия министър на транспорта заяви, че вече приоритет ще е ж.п. превозът. Това означава, че България ще остане с недовършени пътища и няма да бъде усвоен 1 млрд. за построяването на жизненоважната за Северна България АМ "Хемус". Тези послания са много притеснителни, посочи още Лиляна Павлова. Тя допълни, че вече има информация, че ДДС не е възстановявано на бизнеса вече два месеца. "Изводът е, че държавата не функционира", завърши Лиляна Павлова.




Още по темата: общо новини по темата: 253
17.02.2024 »
23.01.2024 »
02.12.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
08.11.2023 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новото има друга работа, да управлява...
0
 
 
На световен форум на рационализацията се събират-нормално американец,французин и Българин. французина започва: - Вижте тая машина как й вкарваме слама, след малко започнали да изкачат всякакъв вид дрехи,платове,килими,мокети и др.А ако нещо не ви хареса, можете да ги върнете,върнали всичко и машината на обратен ход изкарала сламата. Американеца казал, моята машина е по-добра: вкарали едно прасе, след малко всякакви видове колбаси и меса излезли. -американеца казал, чакайте да видите рационализацията, върнали всичките меса и оп прасето излязло живо цял целеничко. Българина се засмял и казал това не е рационализация, винаги можеш да си използваш сламата, да си заколиш прасето, а ние Българите можем да правим от нищо-нещо, е сега взимаме едно лайно, издигаме го и го правим депутат, а после като падне пак си е лайно.
-1
 
 
Държавата губи, олигарси печелят ... :D
-1
 
 
даржавата ни не е наред, вси4ко е окрадено за ве4е 24 години,хората са бедни, и нямат пари за коли, а те трагнали милядри да хар4ат за магистрали, ами оправете даржавата за да има производство, хората да има каде да работат, и тогава строете магистрали....
+1
 
 
Павлова като милее толкова за АМ "Хемус", по време на управлението си да бяха докарали проекта до фаза "необратим". Какво ми се тръшка следизборно, като наляха почти всички пари за пътища в Южна България, че да ходят софиянци на море и да я споменават с добро, пък Северна България кучета я яли. Дунав мост 2 е супер съоръжение, но за да стигнеш до него ти трябва джип, подготвен като за Париж-Дакар. Сега ми се загрижила за нероден Петко...
0
 
 
Как може изказвания от типа: "ми то аз не ям асфалт"? Сигурно някой ще остане изненадан, но хората в западна Европа също не ядат асфалт, а използват добрата инфраструктура в близост до която има изградени бизнес центрове, предприятия и други места където се работи и печели. Нали някой не очаква инвеститор да си построи фабриката на някоя ливада в гората и да превозва работници и материали с камили?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: