Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тормозът започна: Всеки отишъл в София на протест – на разпит
Автор: Екип Varna24.bg 09:36 / 01.08.2013Коментари (38)10203
©
Стотина мъже и жени от Благоевград и Гоце Делчев, които са участвали в сутрешните протести в сряда срещу кабинета "Орешарски", са получили призовки за явяване в местните районните полицейски управления.

"Щом пристигнахме в София ни посрещнаха служители на КАТ, ДАИ и Охранителна полиция", разказа Венцислав Кавазов, който е бил в един от автобусите. Те са били паркирани пред Националния стадион "Васил Левски". "На шофьорите беше съставен акт за неправилно паркиране, въпреки че именно мостът пред стадиона се използва за тази цел, след което ги изгониха от паркинга", добави той.

По думите на протестиращите, един от полицаите им е казал, че има заповед от министъра (вероятно става въпрос за министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев) да бъдат задържани.

При прибирането им към дома, автобусите от Благовеград и Гоце Делчев са спирани на два пъти от служители на ДАИ и КАТ - веднъж при Перник и веднъж преди Благоевград. И двата пъти са събрани личните карти на всички пътници, данните им са записани и е съставен акт на шофьора.

На КПП-Антените преди Благоевград на пътуващите в автобусите са връчени предварително подготвени призовки, в които са дописвани само имената на гражданите. В тях им се нарежда да се явят утре (четвъртък - б.р.) в 9.00 ч. в полицията, затова че нарушават Закона за събранията, митингите и манифестациите, защото този протест, според служителите на реда, не е законен. Поводът е преписка за нарушаване на обществения ред в София.

Източник: offnews.bg




Още по темата: общо новини по темата: 382
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
13.06.2014 »
предишна страница [ 1/64 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А и ми е много интересно какво толкова са ги питали хората..що за беседа. И що за предупреждение е не участвайте в безредици какво е това препоръка или заплаха ли е по този начин ли се провежда демокрацията ....???
0
 
 
Петко Петков това ли ни е адекватната полиция ?????
0
 
 
То пък на една демокрация случихме..., да ти се доповръща!
+2
 
 
Това е комунизма. Допуснахме да се върне, хайде сега да видим, какво ни чака. Нищо ново - глад и мутри.
+2
 
 
Колкото и да се напъват вече никой няма да го ядът прасетата в Белене :)
-1
 
 
целта на ореха е протестиращите да се оспокоят,и така той и неговите долни слуги-твари ще останат на власт.мисля че ще успее защото познавам българския народ,щом 23 години е търпял тормоз,5 века ярем,ми знам че и това ще продължи да го търпи защото гледам по новините,вие не сте задружни.полицаите бият,а талпата само седи и гледа как ви бият един по един.трябва не само протести,трябва и сила,задружие.иначе на ореха постът му е в кърпа вързан.а и също много протестиращи вече не протестират защото им омръзна,промяната не идва.ама промяната сте вие и трябва щом те използват сила,и вие също сила да исползвате.тея полицай трябва да ги намлатите яко.какво стана със правителството на жан велел?помните ли?имаше бая кръв дето се изля.ЕЙ НАРОДЕ СТАВАИЙ!
+2
 
 
защото отидоха само 2 автобуса !!! я да тръгнат към София автобуси с протестиращи от цялата страна ... ще им устискат ли задниците да ги спрат и да им връчат призовки. Но както казват ..... добър комунист е мъртвият комунист . А разни мамини комплексарчета които обиждат протестиращите ,........ надявам се , че един ден ще се събудят просветени
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: