Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: За да унищожи ГЕРБ и мен, Станишев е готов на незаконни действия
Автор: Екип Varna24.bg 13:52 / 11.09.2013Коментари (7)4668
© Bulfoto
С тази твърда подкрепа на Сидеров и "Атака" няма как това правителство да падне в рамките на този парламент. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

"Вот на недоверие ще внесем тогава, когато и отвън колегите от реформаторския блок и всички, които искат това правителство да падне по демократичен начин, да си подаде оставката, тогава ще го внесем, за да могат и те да задават своите въпроси и да се чувстват съпричастни с този процес. Иначе с тази твърда подкрепа на Сидеров и "Атака" няма как да падне това правителство в рамките на този парламент", коментира Борисов. 

По повод формирането на партия от отцепници от ГЕРБ Борисов заяви: 

"Това са хора, които не бяха включени в парламентарните избори. Отцепници не мога да кажа за хора, които сами са напуснали или ние сме ги отстранили. Пожелал съм им успех. Тяхна работа е. Като бивши колеги мога да им кажа, че щях да се радвам повече, ако остриетата им и атаката са насочени към БСП, ДПС и "Атака", а не срещу ГЕРБ. Аз нямам нужда от резервна партия". 

На въпрос дали е "бетонирано" мястото на Цветан Цветанов в ГЕРБ лидерът на партията посочи: 

"В ГЕРБ - да. Това кой и как е в моята партия е работа на изпълнителната комисия и членовете на ГЕРБ. Ние не се месим в реформаторския блок за това на базата на какъв принцип са събрани, така и те. Те могат да имат претенции, ако някога управляваме заедно или има подобен кабинет, кой да бъде министър. Тогава да, но иначе в партията никой няма основания да ни се меси". 

"За да унищожи ГЕРБ и мен, Станишев е готов на незаконни действия. Това е ясно и видно отвсякъде", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

По повод кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС: 

"Когато вчера или онзи ден Станишев е казал, че не е тяхна кандидатура, днес Местан казва, че била обща кандидатура, може да си направи извод самият той". 

"За разлика от всички хора, които си позволяват и по наш адрес да говорят неща, които в съда трябва да бъдат доказани, квалификации в България дава прокуратурата, след като повдигне обвинение и съдът, когато ги приеме. Аз самият водя дела срещу хора, които са клеветили и не са си мерили приказките. Оставям на тези, които искат да дават квалификации, да ги дадат". 

На въпрос - дали знае кой е посочил кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС Борисов отговори: 

"Те самите не знаят вече". 

На въпрос дали Ахмед Доган е посочил кандидатурата Борисов каза: 

"Винаги съм казвал, колкото и това да ми е носело негатив, че Ахмед Доган е от най-добрите политици на прехода за тези 22 години. Не вярвам г-н Доган да направи такова предложение, знаейки какво ще се случи впоследствие. За разлика от другите, той е човек, който може да предвижда. Според мен, най-вероятно предложението е на Станишев, защото той излезе тогава и каза, че това е човек, който ще свърши някакви работи, които са нестандартни. Под нестандартни работи в една служба като ДАНС се разбира нещо извън закона. Затова аз считам, че почти всичките действия на Станишев са извън закона. Виждате каква изнервеност има в тях, защото виждат, че управлението им е пагубно. Дори и синдикатите, които колкото и да искат да помогнат на това правителство, нищо от това, което желаят, не може да се случи. При една толкова ниска събираемост, при тази ширеща се контрабанда, ще видите какви резултати ще излязат в края на годината. Точно това, в което упрекваха ГЕРБ, ще стане безпощадно ясно, че всъщност е тяхно дело". 

"По времето на нашето управление цели предавания, в най-гледаното време, сте задавали всичко най-гадно, което можете да зададете и няма нито един преместен журналист, нито една медия, която да е направила в услуга на ГЕРБ каквото и да било. Вие виждате сега, че сутрешните блокове не могат да си намерят кадри. Почват да се притесняват хората - търсят, гонят, бягат, преследват, не могат да задават въпроси вече. По наше време всеки можеше да пита. Жалко, че го няма Сашо Диков. Сашо Диков само дето един шамар не ми удари на интервюто, да не говорим за бойкометри. Ако има сега станишометър и орешарометър за това какви обещания са дали. Те не могат да изпълнят едно. Те продължават само това, което сме направили. Знаете за "Маказа" какви усилия положихме, за да стане", коментира още Бойко Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 382
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
13.06.2014 »
предишна страница [ 1/64 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак се изживява, като важна личност!
-4
 
 
отиди и се опла4и в американското посолство .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
да дайе ми се струва 4е е готов и Балгария да уни6тойи само и само да срине Боико
+1
 
 
И ТОВА РУСКО ПРАВИТЕЛСТВО СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ НЯМА ДА ПАДНЕ, НО...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: