Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Синът на Кирил Рашков със скандални разкрития
Автор: Екип Varna24.bg 10:13 / 18.09.2013Коментари (20)2380
© Bulfoto
Синът на Кирил Рашков - Ангел, продължи със скандалните си твърдения. След като разкри във "ВИП брадър", че представители от структурата на "Атака" в Пещера са го търсили, за да да пазаруват ромски гласове, днес той обяви, че баща му е помогнал на сегашния член на "България на гражданите" Найден Зеленогорски да спечели балотажа срещу Румен Петков на кметските избори в Плевен през 1999 година.

"Политиците се въртяха у нас да им даваме гласове. Ние сме магазинът, складът, който почти всеки политик си прави сметка, че трябва да пазарува оттам. Мислех, че от "Атака" няма да поискат да търгуват, но от структурата в град Пещера лично ме потърсиха да купят гласове", каза Ангел Рашков пред съквартирантите. 

Заради изказването си в къщата той бе интервюиран от Виктор Николаев и Ани Цолова. Пред тях обаче той отказа да даде подробности и примери за търговия с гласове.

"Винаги са се купували ромски гласове. Минавали са политици, търсили са ни и ние сме помагали", разказа Ангел Рашков за купуването на ромски гласове.

"Не са ни давали пари, имали сме други договорки. Примерно - лобиране. Лоби в интерес на малцинствата. Не мога да кажа колко гласове сме осигурявали най-много, но са били достатъчно да обърнат избори на втори тур. Например Найден Зеленогорски спечели срещу Румен Петков с помощта на баща ми. Тогава той отиде в Плевен и осигури 95% от гласовете на ромите", разказа Ангел Рашков в ефира на "Здравей, България" по Нова ТВ и изяви готовност да даде показания и пред прокуратурата, ако те се самосезира.

Той обясни, че може да извади още редица подобни примери, но все още било рано да влиза в конкретика. Все пак Рашков сподели и други интересни истории от миналото. 

"Партийни лидери са идвали на рожден ден на баща ми и са ставали да играят с него. Политици са целували на майка ми ръка и са искали допълнителна порция картофки. Питаха: "Може ли допълнителна порция картофки?" Но след като се случи това с нас, ни забравиха. Не е честно от тяхна страна", настоя синът на Цар Киро, популярен в ромските среди като Принц Ангел.

Той направи кратък коментар и на ситуацията със задълженията на фамилията му към НАП: 

"Не мога да кажа, че ни покриваха за данъците, но не ни и закачаха. Живяхме много добре, никой не ни закачаше. Не можем да го кажем неплащане на данъци. Така го нарича мълвата. Ние просто не сме уточнявали каква да е сумата".




Още по темата: общо новини по темата: 68
12.11.2022 »
23.09.2022 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.11.2020 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
това мръсно племе е мълзеливо , крадливо и консуматорско . дайте им само помощи ,майчински , инвалидин пенсии, дрога и всички гнусотии.а ,тоя ръб дето се е нарекъл ПРИНЦ ,скоро ще му ядем курбана ,ако посмее да си покаже гнусната мутра в катуница .
+3
 
 
Така ли никой не разбра, че всичко това е хвърляне на прах в очите. И ВИП Брадър е политизиран явно. Какво ще кажете за новината, която шокира Бг от ВИП Брадър, и която всички знаят, но никой не коментира официално, и другата новина - "Теглим 700 млн. лв нов заем през немски банки"... или това, че енергетиката ни е срината, откраднати са едни огромни суми и никой не знае какво се е случило. Ние пък да се занимаваме с мангалите...
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 18.09.2013 г.
+7
 
 
Защо слушам "циганите на сапун" ? Колко дебилен трябва да си за да изречеш такива думи??? За това какви са циганите са виновни българите. Все пак български политици са целували ръце, са въртяли далавери с тях и са ги оставили да безчинстват в Катуница.
+6
 
 
Бързо се забравиха нещата от Катуница за съжаление. Нова окончателно ми паднаха в очите с това низко предаване.
+10
 
 
Мразя мангалите до дъното в червата си ,обаче не са виновни те че не плащат данъци,получават повече помощи от колкото истинските БЪЛГАРИ,въпреки че повечето цигански маики имат по цял футболен отбор у тях си ,това че ние им плащаме тока също не са циганите виновни.ВИНОВНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В България.Не може в една нормална държава 25 години да лъжат собствения народ,и НАРОДА нищо да не прави ,ние сме едно голямо стадо овце,НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТОВА,Защо не се надигна този народ да изтрепе продажните политици,трябва да се слу4и АРБАСКАТА ПРОЛЕТ,НА БАЛКАНИТЕЕЕЕ
+11
 
 
E добро утро...от къде мислете идва чадъра на Киро вече 20 години?
+10
 
 
А къде са данъчните и съда в този случай, защо пред такова признание не се задействат? Колко ли данъци плаща сега това семейство? То иначе е много удобно така - плащаш колкото искаш и никой не те закача...всички, спомогнали за цялата наглост на Рашкови, трявба да се засрамят. А после от ЕС искат да интегрираме ромите...малко трудно ще е, ако продължават да се държат така нагло.
+7
 
 
Тоя трябва жив да го запалят в предаването, заедно с цялата къща боклуци.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: