Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Световноизвестно жури и феновете ще търсят изгряващата звезда на Kavarna Rock
Автор: Екип Varna24.bg 09:44 / 15.04.2014Коментари (0)543
©
Световноизвестно жури, заедно с феновете на Kavarna Rock, ще реши кой има потенциала да бъде изгряваща звезда на новата сцена на Black Sea Rock.

"Съдиите са избрани не само защото са истински "рок звезди", но също така и заради широките им познания по продукциите, звукозаписните сесии и лайв изпълненията. Искаме едни от най-добрите да открият едни от най-добрите", споделят от Bulgarian Live Music, организатори на Kavarna Rock 2014.

Жури:

Lenny Wolf - вокал на Kingdom Come, който има успешни записи години наред, както и собствено звукозаписно студио. Това, което много хора не знаят за него е, че освен с огромен талант, Lenny води класове по ударни инструменти, китара, бас китара и студийно инженерство. Той съчетава всичко това в многобройните си албуми. Съвсем скоро Kingdom Come обяви завръщане с оригиналния състав, така че се надяваме да ги посрещне на Kavarna Rock Fest един ден.

Derek St. Holmes - друг легендарен глас в рока. Вокалът и китарист от TED NUGENT стана световно популярен със своите изпълнения на "Stranglehold" и "Just what the doctor ordered". Друг проект, включващ два албума под името Whitford/St. Holmes, е колаборация между Derek и Brad Whitford - гвоздеят на Aerosmith. Според слуховете неговото име вдъхновява създаването на героя на вокалиста David St.Hubbins във филма This is Spinal Tap от 1984г.

Andi Deris - вокал и текстописец на Helloween, които ще бъдат гост на Kavarna Rock Fest за втори път. Andi, който е известен с продуцирането на млади таланти, притежава Misueno Studios в Тенерифе, Канарските острови, където са записвали банди като Halford, Hammerfall, Helloween, Rage.

Bobi Rondinelli - барабанист в RAINBOW, BLACK SABBATH, BLUE OYSTER CULT и автор на най-продавания учебник за ударни инструменти "Encyclopedia of double bass drumming". С безбройни студийни сесии и записи на албуми, Bobby скоро смени Mike Terrana в бандата на Axel Rudi Pell, в европейското турне по повод издаването на нов албум.

Журито ще оценява участниците с оценка от 1 до 5, като единицата ще представлява максималната оценка. Победителят, избран от журито, ще открие феста в събота, получавайки възможност да свири на една сцена с Europe, Krokus, Pretty Maids и Uli Jon Roth, както и материална награда от Kavarna Rock. Публиката ще има възможност да излъчи своя банда, която ще свири в неделя на една сцена Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn. Групата, която бъде най-високо оценена от феновете, ще получи възможността да направи запис в професионално звукозаписно студио.

Билетите за Kavarna Rock 2014 могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM.




Още по темата: общо новини по темата: 13
30.06.2014 »
27.06.2014 »
17.06.2014 »
27.05.2014 »
19.05.2014 »
13.05.2014 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: