Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Изрисуваха с овце велоалеята във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 10.06.2014Коментари (17)7734
© Impact Press Group
Единствената във Варна велоалея беше изрисувана с овце в знак на протест по цялото й протежение. Това най-вероятно е направено от запалени велосипедисти, тъй като велоалеята в повечето случаи се използва от пешеходци, а в не редки случаи и като паркинг.



Още по темата: общо новини по темата: 38
17.12.2015 »
16.12.2015 »
15.12.2015 »
14.12.2015 »
04.12.2015 »
24.11.2015 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дрегер и радар за колелетата , и глоби.Че ме отнесат трезвен .
0
 
 
онзи ден минавах. честно казано, ми хареса с овчиците, но тогава не знаех защо са ги нарисували.
0
 
 
Овце са тези, които са го изрисували Трябва да ги накарат пред очите на всички да бьде почистено и глобени ама яко
0
 
 
Аз също негодувам срещу неправилно паркиралите автомобили и всички останали нередности, просто смятам, че трябва да се знае, кое е изпълнимо в кратки срокове. Ако е изпълнимо, то тогава отговорните хора трябва да си поемат отговорността. Не смятам, че да се намерят паркоместа за всички автомобили във Варна е нещо изпълнимо в кратки срокове. Също смятам, че един човек и неговата администрация не може да превъзпита половин милион балканци, и да ги направи с хора с британски манталитет, които не стъпват върху тротоари, не стъпват върху велоалеи, не хвърлят хартийки извън кошчета за смет, не пушат на обществени места. Просто ние сме такива, че на всеки гражданин трябва да се върже по едно ченге, за да има частичен успех в подобни начинания :) Виждам, че пресъздавате реално живота и пулса на града, но гледам, че в една друга ваша хитова публикация сте "похвалили" ръководството на града за оня квадратен метър павета, които са хлътнали в пясъка. Просто да спомена, че когато един подобен обект е недовършен, когато не е измазан и няма фугиране, то тогава поройните дъждове, които ни сполетяха, лесно намират път към основата под паветата, и я подкопават. Когато всичко се измаже и фугира, водата няма да има достъп, и тези хлътвания се елиминират. Просто обекта е още недовършен, та вашето "специализирано" становище си е елементарно оплюване :) Все едно да си дадете колата на бояджия, но да отидете 2 дни преди крайния срок. Ще заварите петнисто, китосано, безформено парче желязо :) ..... Имаше един сайт, в който целенасочено оплюваха определена политическа сила. Засякох ги на няколко пъти, защото взеха да стават смешни. Блокираха ме......я вземете и вие да направите така....аз не се сърдя :) Приятен ден от мен, лошия Цецо.....но все пак, ако сте разумни хора, бъдете малко повече реалисти. Хм.....за 1 година и супермен не би решил проблемите на тоя шантав град :)
0
 
 
Питам още веднъж. Защо в България не може да се случи гражданска война ?
0
 
 
Цецо Иванов, работа на кмета и администрацията е да осигурят паркоместа, за да се справят с натоварването в града. Защото е ясно, че 250 те хиляди души в повече няма как да ги изгоним, значи трябва да се помисли за създаването на условия.
0
 
 
Защо в България не може да има гражданска война ???
Aнонимен
на 10.06.2014 г.
+1
 
 
Така ще е, докато има овчички с колички по велоалеята!!
-1
 
 
Нима оспорвате твърдението, че във Варна е трудно и понякога невъзможно да се паркира ? Сравнението с циганите, които убивали, защото няма какво да ядат е неуместно. Не отговорихте на въпросите на Константина Михайлова, за майките, които бутат колички по платното, при свободни тротоари и да се закълнете, че вие никога не сте стъпвали с автомобил върху тротоар :) Колко човека трябва да ви обяснят, че градът е пренаселен и лесно решение няма. Хайде, за да ви докажа, че не защитавам кмета, ще ви помоля да предложите кмет, който ще намери място на варненските автомобили по такъв начин, че да се съберат на територията на града, барабар с тези на туристите от други окръзи, и ще цари мир и любов....дайте предложение за такъв кмет, че да мирясаме и да паркираме и ние, като бели хора, без да се потим :) Пак казвам, по принцип сте прави, но лесно е да се критикува. Направете опит да погледнете от другата гледна точка. Нали се сещате, че когато има спор, истината винаги е някъде по средата.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: