Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Арести за всички - от Цветлин Йовчев до Орешарски
Автор: Екип Varna24.bg 13:47 / 13.07.2014Коментари (10)2544
©
"Иван Искров излезе и с цялата си наглост каза: "Политиците са на ход". Ама защо ние да сме на ход? Когато взимахте големите заплати ние ли бяхме на ход. Премиерът взимаше 3200 лв. Те взимат 30 хил. на месец - откъде накъде? Било каквото било - вече сме други, стига с тези глупости. 

Арести на тези хора. Така както Цветан Цветанов го влачеха по съдилищата, трябва тези да ги видя всичките там повлачени - от Цветлин Йовчев до Владимир Писанчев -всичките. Орешарски пръв". Това заяви пред журналисти председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов

"Аз подкрепих действията на прокуратурата, но те трябва да продължат напред, така както викаха и разпитваха Цветанов, мен, всички останали за измишльотини при това. Какви комисии имаше за Петното, за Отряд 28, за Бирата, защо няма комисии в парламента? 

Защо не се направят веднага комисии в парламента, да извикаме всички банкери, счетоводители, БНБ да дават обяснение в парламента защо я докараха дотук. Защо няма такива комисии", попита Борисов. 

На въпрос, ще извика ли управителя на БНБ Иван Искров да отчет в парламента Бойко Борисов каза: 

"Аз не мога да го извикам, но рано или късно ще бъде викан. Аз щях да подкрепя мерки и съм го заявявал, че ще го направя, но трябваше целият УС да си хвърли оставката в БНБ и в понеделник да ги сменим с нови хора, които да отидат, да извадят и да кажат защо е допуснато това. 

Излиза ми един Искров и ми се кара на депутатите в парламента с целия си да не казвам какво. Как ще се караш ти на депутатите, като искаш от тях да ти дадат 5 млрд. от данъкоплатците да ги вземе и да ви ги дадат, затова, че сте спали? 

Откъде накъде ще се караш ти или Цонев ще пази това недоразумение - Чобанов, който казва правителството не е виновно. Правителството има и вътрешен министър, който е вицепремиер". 

"Така нареченият Орешарски пряко контролира ДАНС. Знаете ли какви са заплатите в ДАНС от 3000 лева и нагоре. Къде бяха тези хора. В същото време са сменили точно на финансовото разузнаване шефа с там някакво момиче на 25 години и са "омели" всички кадри, които трябва да се занимават с това. 

В същото време две седмици преди това там ставаше въпрос за убийства - не някои хора да са се карали, а за убийства, поръчки, което означава, че главният секретар на МВР трябва да е разпоредил куп мероприятия на тези хора, най-малкото да ги запази и пазейки ги е щял да знае теглят ли пари, носят ли пари, крадат ли пари, какво правят. 

По офисите на тези фирми стоеше жандармерия, сиреч някой ги е пратил със заповед, така както стоеше ние докато строихме естакадите, бяха обсадили Общинска банка. Нали не искаха да я фалират тогава. 

Виждате ли колко въпроси има, на които те не искат да отговарят, а казват ГЕРБ да влезе в парламента да ни гласува 5 млрд или 3.5 млрд. Става въпрос за милиарди и ние ще се оправяме", подчерта Борисов. 

Той попита, къде е комисията, къде е анализът, кои са добрите фирми по име по списък, колко струват, колко им е капиталът, могат ли да възстановят пари в бюджета след това?

"Стои Чобанов и ми вика: "Правителството не е виновно". То има огромна вина. ДАНС и МВР - огромна вина - финансово разузнаване - огромна вина. Как ще си изнесат за една година 3.5 млрд. 

Къде са били тези хора със заплати от милиони левове на година и БНБ, и в ДАНС и в МВР. И с цялата си наглост направиха Закон за МВР да бетонират същото това недоразумение, което е главен секретар. 

Виждате, какво ни дава Господ всеки ден - бури, катастрофи в държавата, наводнения, фалит, да се махнат да си отдъхне държавата", каза още Бойко Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 97
06.10.2021 »
11.01.2018 »
16.08.2017 »
04.12.2016 »
13.04.2016 »
20.02.2016 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
докато народът спи ще правят както си искат естествено.....Всички трябва да се вдигнат и всичко що се знае че е е на депутат да изгори в пламъци заедно с депутатите бял ден да не видят докато са на Българска територия
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 13.07.2014 г.
+3
 
 
Борисов пак излиза със старите лафове - съд за червените, справедливост за народа, строеж на инфраструктора, след дни ще очакваме и обещания за намаляне на ДДС. И какво се случи миналия път с неговите обещания? - осъдиха негови министри + Цецо ушото и нито един от тройната ламя, затри малкия бизнес на много семейства, източи здравната каса, обсеби бизнеса на много хора (опита се да завладее далаверите на Гриша Ганчев), вече правят ремонти на негови пътища и др. строежи, ДДС-то си остана същото. Аман от Борисовци, Станишевце, Барековци, Догановци и всякаква такава паплач.
Aнонимен
на 13.07.2014 г.
0
 
 
Иван искров бе преназначен от г-н Борисов. Сега да говри така....
+6
 
 
експертното правителство изтегли сигурно 10 милиарда заеми през тази една година.. към момента никъде в държавата няма пари, всичко е източено и сега искат още няколко милиарда да ни набутат като за довиждане - честито на печелившите
+2
 
 
цирка е пълен...борисов,станишев..банки и т.н...клоуни
на 13.07.2014 г.
+3
 
 
Няколко пъти съм споделял мнението си по тази банкова афера ,че много хора са за прокурор-шефове на ДАНС,МВР,Финансово разузнаване,хора в МС,парламента и извън тях.Не може една такава мащабна операция като източването на КТБ и опита за сриване на ПИБ да останат незабелязани от спец.органите и да е без чадър от горе.Не искам аз и децата ми да плащат тарикатлъците на някои хора. Има си закон за банковите гаранции,респ. депозитите в банките и да се спазва до размера до който е узаконенна гаранцията.А колегата по-долу е много прав.Има хора които с многословието си и красноречието си ни омайват и скриват истини,но за нищо не стават,докато ББ няма академичен израз но говори ясно,точно и сочи право в целта.За тези милиарди по-скоро бих казал,че трябва референдум,а не Искров и шепа дупедати да определят съдбините ни.
Aнонимен
на 13.07.2014 г.
+3
 
 
И арест за "ЧЕЗ ","ЕВН "и "Енерго -Про "трябва да има !
+2
 
 
станишеф с академичен изказ ..... хахахаха :) чист кагебейски глист със заучени фрази :) най накрая им лъснаха задниците :)
+6
 
 
Прав е Бойко, може да не е с академичен изказ като Станишев, но напипва пулса на нещата и разсъждава трезво и правилно.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: