Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Разследват смъртта на бабата на културиста, заклал жена си край гробището в Тополи
Автор: Екип Varna24.bg 12:13 / 26.09.2014Коментари (0)1801
© Varna24.bg
Архивна снимка
В Добричката окръжна прокуратура е образувано предварително производство за смъртта на бабата на Емил Скорчев, който преди дни закла жена си Керанка и направи опит да се самоубие на входа на гробището в Тополи. Според близки до разследването 32-годишният културист сам насочил следователите, правейки пълни самопризнания. Скорчев беше разпитан във варненската болница "Св. Анна" преди ден, след като състоянието му бе напълно стабилизирано.

"Официално мога да кажа само, че по случая е образувано предварително производство за смъртта на жената. Назначени са всички необходими експертизи, разпитват се свидетели и познати, извършват се всички процесуални действия. Докато не излязат резултатите от събедномедицинската експертиза, не може да се каже от какво е починала жената и дали е била убита. До тогава няма какво повече да се коментира по случая", каза за "Черно море" говорителят на окръжна прокуратура в Добрич Милена Любенова.

"Не мога да кажа нищо за откритото в добричкото село Поручик Гешаново тяло. Във Варна и в Добрич се водят две отделни разследвания, които нямат нищо общо помежду си и няма как да бъдат свързани. При нас се води разследване за убийството на жената и опита за самоубийство. Какво дело е образувано от Добричката окръжна прокуратура, не мога да коментирам, но при всички случаи става въпрос за две отделни разследвания, които не са обединени", коментира за "Черно море" окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Директорът на варненската полиция главен инспектор Николай Калчев също обясни, че във Варна се разследва само случаят край Тополи.

Тялото на мъртвата старица било открито в мазето на къщата й в с. Поручик Гешаново. Патолизите ще установят преди колко време е починала жена, но според нейни съседи никой не я бил виждал от този април. Еленка е майка на известния варненски урогол д-р Петър Скорчев, който се простреля със собственото си оръжие през август 2011-а. Той пък е баща на Емил Скорчев, обвинен в убийството на собствената си съпруга.

Кървавата баня се разигра пред очите на десетина свидетели, близо до гробищния парк в Тополи. Разяреният Емил наръга четири пъти в гърдите съпругата си, като й преряза сънната артерия, докато крещял, че я обича, а минути след това опита сам да пререже гърлото си. Той беше спасен от варненските лекари, но съпругата му почина преди пристигането на бърза помощ на мястото.




Още по темата: общо новини по темата: 9
24.09.2015 »
23.09.2015 »
21.07.2015 »
15.07.2015 »
09.07.2015 »
14.04.2015 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: