Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Проверяват дали Ларс Митанк не се крие в някое село край Девня или Аксаково
Автор: Екип Varna24.bg 17:11 / 13.10.2014Коментари (0)1347
©
Има вероятност изчезналият преди повече от 3 месеца Ларс Митанк да се намира в района на Побити камъни, в някое село край Девня или Аксаково. Това е една от последните информации, която разследващите старателно проверяват.

Има съмнения, че Ларс се крие в някоя къща и излиза само вечер, разкри пред Дарик Илиана Симеонова, асистент на частния детектив Андреас Гютиг. Германският специалист се е ангажирал с разплитането на мистериозния случай.

28-годишният Ларс Йоахим Митанк, работещ в топлоелектрическа централа в родината си, изчезна безследно след едноседмична почивка на "Златни пясъци". По време на едно от нощните излизания компанията на Ларс се сбива с футболни фенове. При мелето германецът е силно ударен по главата и му се пуква тъпанчето. По тази причина на 7 юли след преглед от лекар на Ларс му е забранено да лети със самолет. Германецът не се качва и на резервния полет към дома ден по-късно. Въпреки че отива на летището заедно с целия си багаж, след преглед от доктор той зарязва куфарите си, мобилния си телефон и паспорта и хуква да бяга през оградите на аеропорта. Оттогава следите му се губят.

По време на престоя си в "Златни пясъци" младежът е участвал в "алкохолни турове" и най-вероятно е приел наркотици. Вероятно заради ефекта на дрогата Ларс избягва местата, където има много хора. Никой обаче не може да каже кога ще мине въздействието на наркотиците.

Преди няколко седмици са получени сигнали, че Ларс е забелязан в Шумен. Проверката обаче показва, че става въпрос за англичанин, който външно доста прилича на издирвания германец. Ларс Митанк е висок 180 сантиметра, с нормално телосложение. Има гладко, продълговато лице, с руса, права, къса коса.

Предполага се, че младежът има психични проблеми и не помни кой е. Вероятно обаче може много добре да се защитава и знае как да се крие, отбеляза Симеонова. Тя призова всички, които забележат Ларс, да бъдат много внимателни с него и да не го предизвикват или опитват да задържат, а просто да сигнализират за местонахождението му на телефон 112 или на 0888 61 43 72.

За осигуряване на средства за издирването на младежа неговите близки и приятели организират благотворително парти. То ще се проведе на 18 октомври в малкото градче Аверлак, близо до родния град на семейство Митанк. В подкрепа на издирването има създадени и групи във Фейсбук. Едната е на български и се казва "Намерете Ларс Митанк", а другата е на немски.




Още по темата: общо новини по темата: 13
14.05.2018 »
30.03.2017 »
07.12.2016 »
11.07.2016 »
16.12.2015 »
04.09.2015 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: