Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варна 2017 събира експерти от цялата страна
Автор: Екип Varna24.bg 11:54 / 11.02.2015Коментари (0)1986
©
В рамките на 2 дни, 12-ти и 13-ти февруари, представители на публичния, гражданския и частния сектор от цяла България се събират да се запознаят подробно с концепцията на Варна - Европейска младежка столица 2017 и да дадат своите предложения за дейности и партньорства. Събитието ще се проведе в хотел "Черно море" и стартира на 12-и февруари в 14:00 ч.

Това е официално откриващо събитие - първо от поредица срещи и инициативи, които да привлекат партньори и подкрепа на национално ниво за Европейска младежка столица. Целта е инициативата да се превърне в национална кауза, създавайки условия за партньорства и съвместни дейности, които да са в полза на младите хора и младежкия сектор в цяла България.

На събитието ще присъстват над 60 човека, сред които ще има представители на национални институции като Министерство на младежта и спорта и Център за развитие на човешките ресурси към Министерство на образованието и науката. Част от гостите от страната ще бъдат ключови неправителствени организации като Национален младежки форум, представители на екипа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019, Фондация "България може", Младежки глас, Асоциация на младежките организации, Българска асоциация за управление на хора и много други. Гостите на събитието ще работят заедно с представители на различни дирекции и отдели на Община Варна, представители на местни младежки организации и Консултативен Младежки Съвет - Варна, Студентските съвети на Варненските университети. На събитието ще присъстват представители на големи компании, които имат отношение към Варненски регион, като Девня Цимент, First Online Solutions, Key Success Indicators.

В рамките на програмата участниците ще имат възможност да работят в четири ключови работни групи, които имат различно отношение към развитието на млади хора. Групите обхващат областите младежка работа и политики, образование и култура, бизнес и заетост, както и свободно време. Във всяка от групите участниците ще се запознаят в подробности с плановете на Варна2017 в съответната област, ще споделят своите очаквания относно това какво да видят като дейности и постижения в своя сектор, както и да дадат предложения за това как биха могли да се включат самостоятелно или в партньорство.




Още по темата: общо новини по темата: 143
26.04.2018 »
15.12.2017 »
17.11.2017 »
08.11.2017 »
03.11.2017 »
11.10.2017 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: