Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Недим Генджев: Ромите ще бъдат над 50 % от населението на България до 2040 г.
Автор: Екип Varna24.bg 12:33 / 09.03.2015Коментари (25)6884
© Varna24.bg
Ромите ще бъдат над 50 % от населението на България до 2040 година, прогнозира бившият главен мюфтия д-р Недим Генджев в ефира на ТВ7.

Българите и турците в България раждат много по-малко деца, разходете се из циганските махали и ще се убедите в това. В България има етническа и верска търпимост, категоричен е Генджев.

В пловдивския квартал Столипиново ще построим Социален молитвен дом, нещо като МОЛ с финансиране от Саудитска Арабия и по-конкретно от семейство Заамил, които са най-големите производители на електрически стълбове, каза Генджев.

Той обвини главният мюфтия на България Мустафа Алиш, че не защитава интересите на България, а тези на премиера на Турция Реджеб Ердоган. Над 170 имота на мюсюлманското вероизповедание могат да бъдат отнети от държавата, защото има огромен дълг от 5 милиона лева, предупреди бившият мюфтия. Това са имоти, подарени от нашите деди, припомни той.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
О,значи още са в графата малцинство ?
0
 
 
Хората клатят здраво пружината... а не млатят ч#### in Facebook! :)
0
 
 
Т-о-л-е-р-а-с-т-и-я.....най-лайняното качество на белия човек, което ще го затрие....никой не му е крив....цяла Европа са пе**ли, кво очаквате...
0
 
 
Е то това е идеята предполагам... защо са иначе тези Ъпсуртни закони
+2
 
 
Няма ли българи да плащат данъци и да издържат мангалите-един мангал няма да остане в България! Ще се пръснат по целия свят да търсят лесното.
-1
 
 
Народа го прокуди зад граница колапса на икономиката в края на 80те и началото на 90те. Защото беше изцяло държавна икономика - без лична собственост, без предприемачество, без иновативност, без свободни пазари и най-основни елементи и механизми на развитие - само държавно строене на остарели тежки заводи, ТКЗС-та, гнусни панелки и прикрита фасада на държава, банкрутирала общо 3 пъти между 44-та и 91-ва. Цялата соц система се разпадна защото бе основана на идиотски икономически експеримент, който просто нямаше как да продължи. А кой докара този експеримент? ЕС? Америка? Евреите? Масоните? Соросоидите? Илюминатите и прочее? Не. Руснаците го докараха НАСИЛА. След като ние 1 войник не пращаме на източният фронт макар да сме съюзник на Хитлер и единствени продължаваме да поддържаме дипломатически отношения с тях през 44-та те ни обявяват война, нахлуват, избиват десетки хиляди лекари, професори, дипломати - целият елит и налагат върпосната система. Хубавите ни градове превръщат в сиви, панелни грозотилища, а икономиката в 19-то вековна тежка индустрия, докато на запад се развива иновативността, услугите и високите технологии. Логичният резултат е колапс и бягство на 2 милиона българи. А все още обаче се намират идиотив Бъглария, които да милеят за Кремъл.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: