Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителна кампания за набиране на средства за деца на загинали полицаи
Автор: Екип Varna24.bg 08:41 / 14.05.2015Коментари (0)1858
©
Бивши и настоящи студенти от
ТУ - Варна:
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ВВУ "Никола Йонков Вапцаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Шеста Благотворителна кампания за набиране на средства за децата и семействата на загинали или инвалидизирани служители от структурите на Областна дирекция на МВР в гр. Варна, Министерство на правосъдието - ГД "Изпълнение на наказанията" и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията за поредна година е Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, под чийто патронаж кампанията ще бъде за втора поредна година. Инициативата се организира от Синдикална Федерация на служителите в МВР-СФСМВР и съорганизатори Синдиката на служителите в затворите в България, ВВМУ"Никола Й.Вапцаров" и Сдружението на жените военнослужещи. Подкрепа в ежегодните мероприятия и тази година ще окажат от Варненската и Великопреславска Митрополия, Община Варна, Зоналния Съвет на БФС и др. Покани за подкрепа са отправени към петте районни кмета в град Варна, министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев и ресорните министри, а следващата седмица предстои да бъдат поканени и общинските съветници от града, народните представители от 3-ти МИР, Началниците на ОД на МВР Варна и на районните полицейски управления, популярни личности.

Първото от серията мероприятия, благотворителен концерт, ще се състои на 31-ви май - неделя от 12.30 часа на входа на Морската градина във Варна,непосредствено до слънчевия часовник и ще бъде по случай 1-ви юни -Деня на детето. Половин часа по-рано непосредствено до сцената ще бъдат изложени полицейска и военнизирана техника, помощни средства и служебни кучета. В знак на подкрепа по същото време ще изпълнения на различни музикални произведения ще изпълнят Представителния духов оркестър на ВМС на Република България, а музикалното озвучаване ще осигурят "Интермюзик Ейджънси". Оркестъра на ВМС ще открият официално и благотворителния концерт,като на откриването се очаква да присъстват Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, кмета на град Варна господин Иван Портних, както и други официални лица.

На 05.06 - петък пък от 18.00 часа домакин на втори благотворителен концерт ще бъде Фестивален и Конгресен Център Варна. Участие в двата концерта ще вземат деца и възрастни от ОДЗ 12 "Първи юни",Варненска Айкидо Академия,таекуондо клуб "Одесос", танцовите клубове "Одесос денс" и "Огледало", школите за народни танци "Ритъм 7/8" и "Моряците", шлагерно студио "Да",ОУ "Панайот Волов" ,Тракийски клуб и други.Водещи на концертите ще бъдат Пламен Георгиев и Светлана Ефендулова. Кампанията ще завърши с традиционния благотворителен футболен турнир на малки вратички, който ще се състои на 13-ти и 14- юни (събота и неделя) на общинските игрища в двора на Техническия университет Варна. В него право на участие имат всички отбори, заплатили минималната такса в размер на 100 лева и представили заверен от медицинска служба списък на участниците в отбора. Бордерото и списъка с участниците следва да бъдат представени на 09.06-вторник в 11.00 часа в зала 17 при База Младежки Дом (Орбита), когато ще се състои техническата конференция и самото теглене на жребия. Турнира ще се проведе по наредбата на БФС за първенства на малки вратички. Банковата сметка за дарения и за такси за участие в турнира:

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /Молим при превод по сметката да бъде упоменато, че е във връзка с Благотворителна кампания 2015 Варна/.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: