Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Международна изложба на котки предстои в Албена
Автор: Екип Varna24.bg 17:02 / 22.06.2015Коментари (0)1997
©
Съюз на Фелинолозите в България ще проведе "XV и XVI Mеждународна лицензирана изложба на котки" в Култърен център в к.к. Албена на 11-ти и 12-ти юли 2015 г. Регистрираните котки в момента са 180, като част от тях идват от чужбина - Русия, Украйна, Румъния, Гъриция, Сърбия и Турция.

В предстоящата изложба могат да вземат участие дори собственици на домашни любимци, които не притежават сертификати за родословие. Пред тях се открива уникалният шанс да получат експериментално родословие, в което котката, която притежават ще бъде вписана като първо поколение. Това може да се случи единствено след като експертите преценят дали домашният любимец притежава присъщите характеристики на своята порода.

Съюзът на Фелинолозите в България осигурява посредничество при регистрация на развъдници в WCF (World Cat Federation) и спомага за намирането на подходящи партньори за домашните любимци на своите членове на базата на генетични данни. Всеки, който желае може да получи членство в организацията, възползвайки се по този начин от редицата предимства, които тя предлага. 

На всички изложби на WCF както традиционните награждавания, така се и провеждат WCF- рингове: Ринг за възрастни котки, ринг за кастрирани котки и ринг за малки котенца (от 10 седмична до 10 месечна възраст). Всички котки, присъстващи на изложбата, могат да участват в WCF - ринг. Котките се оценяват заедно по време на ринга, независимо от тяхната порода, цвят, клас и пол, като съдията награждава от 1 до 10 място.

В края на деня на всяка изложба се провежда "Best in Show“. Това е ревю на котките, които са били избрани предварително през деня от съдиите. Всеки съдия е излъчил от всяка породна категория определени котки, които имат право да се състезават по нататък в "Best in Show“. Победителите получават купи и награди от спонсорите на събитието.










Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: