Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Премръзнал ученик написа гневно писмо до инспектората във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:18 / 04.01.2016Коментари (32)7030
©
Снимката е илюстративна
Премръзнал ученик от Варна публикува във Фейсбук гневно писмо до инспектората. Ето и текста му:

"Уважаема госпожо Генова, директор на РИО-Варна,

Днес в колко часа се събудихте? В колко часа излязохте от дома си и тръгнахте към работа? Съмнявам се да е било в интервала от 6:30-7:30 часа. Еми, изненада-90% от учениците, които са първа смяна, 6:30-6:40 са вече по спирките, чакайки съответния градски или междуселищен автобус.

Имайки предвид климатичните условия и "готовността" на пътищата във Варна по това време на деня/сутринта, закъснения на автобусите са неизбежни! Със закъсненията идва и чакането по спирките, в температури от -5 до -10 (нека не забравяме и смразяващото влияние на северния вятър), което пък води до измръзване/простуда. И след това, тези които геройски не са се отказали от чакането на спирката, стигат до съответното училище, премръзнали, често намусени и ядосани, а там ги очакват около 6 часа (астрономически) учебни занятия. Моля, да се поставите на наше място, моля също и за разбиране.
И от гледна точка на физиологията на човека...

Вие ще ни накарате да ходим на училище сега, в студа, но след три-четири дни ще започнат да се развиват симптоми на настинка/простуда/грип, при което ще трябва да обявите грипна ваканция; така че, да успокоя връстниците ми, ваканция ще има хора, просто не сега! И още веднъж, нека да има малко мислене и перспектива в действията на РИО-Варна за в бъдеще.

Йордан Янкушев"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ученикът малко като майка си звучи :) А може би просто накрая го е подписал....
Aнонимен
на 05.01.2016 г.
+1
 
 
Моят невръстен 6 годишен първокласник отиде на училище и в 8.20 ми се обадиха да го прибера, защото няма да има занятия. Това се случва всяка зима в Бяла. Ненавременни взети мерки от страна на ръководството на училището и на Община Бяла. Моите уважения, но при следващия сняг, просто няма да го пусна. А на по-възрастните и негативно настроени към децата, ще кажа, че база за сравнение с едно време не може да има. Едно време храните и въздуха не бяха отровни, вирусите не бяха толкова устойчиви, аналгинът и амидофенът действаха наистина и затова бяхме по-здрави, а не защото сме висяли по спирките в студа ...
0
 
 
Момченцата станаха мамини синчета и глезльовци!
0
 
 
И автъбусите са с половин час закаснение уйас
0
 
 
Мамини мамини ама на кмета децата едва ли са били на училище
0
 
 
За една дървена ваканция даже и прописаха тия ученици!
0
 
 
Мамини детенца, 4 години съм ходил на 2 километра пеш, Дунав беше замръзнал повече от метър и нямаше дървени ваканции, сега всички са гевезета !!! Като ги духне един вятър и вече реват за дървена ваканция или за грипна епидемия. Я всички на училище родителите ви да не си стоят в къщи като завали сняг, ходят на работа за да могат да ви хранят и обличат, а вие ревете само като малки бебета бъдете малко по-отговорни !!!!
Aнонимен
на 04.01.2016 г.
-1
 
 
Глезльовци! Явно и родителите им са такива. Все някой е длъжен да им дава и осигурява уют и удобства. Нищо добро не ни очаква от лигльовци, които нищо не могат, но с претенции към други и държава. Затова европа се пълни с арапя, които и в джамии ще ви вкарат, и роби ще им станете и харемите ще им напълните. нещастници това е което ви очаква
+1
 
 
Право е детето, улиците не са за деца сутрин!
0
 
 
НЕКА САМО ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ УЧИТЕЛИТЕ НЕ ЖИВЕЕМ В УЧИЛИЩЕТО И ДА ЧАКАМЕ УЧЕНИЦИТЕ ДА ДОЙДАТ, А НИЕ СЪЩО СТАВАМЕ ДАЖЕ И 5:30 , ЧАКАМЕ НА СЪЩИТИТЕ ТЕЗИ СПИРКИ, И МРЪЗНЕМ ПО СЪЩИЯ НАЧИН, НО С ТАЗИ РАЗЛИКА ЧЕ НА НАС МАМА НЕ МОЖЕ ДА НИ НАПИШЕ ИЗВИНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА, ЖИВИ, УМРЕЛИ СМЕ ТАМ.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: