Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Става интересно! УЕФА с категорично "Не" на пребоядисания Литекс
Автор: Екип Varna24.bg 12:34 / 08.06.2016Коментари (9)1410
© Булфото
Синът на Гриша Ганчев - Данаил, беше представител на Литекс по време на вчерашната среща за новия формат на "А" група
Екипът на bTV изпрати запитване до УЕФА дали ПФК ЦСКА София, собственост на Гриша Ганчев, т.е. пребоядисаният Литекс, има право да получи лиценз за евротурнирите и вътрешните първенства под егидата на европейската централа.

Отговорът, който получиха от Нион, гласи следното:

"В случай, че един клуб смени седалището, името си или клубните цветове с цел улесняване на квалификационен процес и получаване на определен лиценз, то може да се счита за нарушаване на чл. 12 от правилата на УЕФА за придобиване на клубен лиценз. Като допълнение трябва да отбележим, че в чл. 51 от устава на УЕФА се съдържа същата клауза по отношение на вътрешните първенства".

Според "7 дни спорт" това нещо ще вземе куп глави в БФС.


Още по темата: общо новини по темата: 46
07.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
03.04.2017
03.04.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На нас не ни ли светна едно - каквато и перука да сложи някой, то ако не може да ръководи както трябва, той ще се оплеска! Има и още нещо - Принципът на Питър: "Във всяка служебна йерархия всеки се стреми да достигне своето равнище на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ" Добър учител често се проваля като директор и на най-малкото училище, най-сръчният монтьор се проваля като бригадир на монтьори, много добър футболист също се проваля често като треньор, какво остава пък когато заеме ръководна административна длъжност. Б.М. за времето на своето ръководене се провали толкова пъти и толкова ги......, че може да осигури работа на завода в Белово за 5 години напред
0
 
 
Ботев се обедини с Металик и също не си плати дълговете.Локо се обедини с Велбъжд.Марица бе купена от Раковски.Това явно е нещо нормално за България
0
 
 
Има едно интересно последствие. Вече бяха подписали договори за селекцията си с немалко добри футболисти. Сега голяма част от тези футболисти ще си търсят отбори.
+1
 
 
И УЕФА като мазва категорично - НЕ , сега да одруса жестоко БФС за това ,, ДА,, което каза на чорбата и да полетят оставки на тези които разрешиха това безумие . Но отговорност да понесат Ганчев , Стоичков и всички които се опитаха да ощетят държавата с това чудо - ..Чавдар - Литекс - ЦСКА ,,.
+1
 
 
Този отбор с петолъчките по емблемите, никога не е съществувал като нормален спортен субект. Създаден по партийна повеля, побеждавал и кичил се с купи по партийна заръка, обирал качествените футболисти на които партията раздаваше пагони и фурашки. Просто този отбор няма манталитета на нормален футболен клуб. Защо очаквате промяна в мисленето.
+1
 
 
....И освен нарушение на финансовия феърплей , този новообразуван клуб , заобикаля законите на България и ощетява държавата с милиони левове . А колко сладко и законно , щеше да е да се приеме оздравителният план на Божков . Да се премине и през ,,Б,,група както и ,,БОТЕВ,, го направи и с чиста съвест и гордо вдигнати глави да се завърнат в ,,А,, група . Всичко това щеше да е реалност само за 10-12 месеца . Ах колко жалко е да си чорбар сега ...
+1
 
 
И така, хитрата сврака с двата крака е в капана, където сама се е намърдала.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: