Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Изявление на "златните момичета" и федерацията по случая с Цвети
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 15.06.2016Коментари (1)1136
© Bulfoto
Българската федерация по художествена гимнастика излезе с официално съобщение на официалната си Фейсбук-страница.

Включени в посланието са ансамбълът, треньорите, лекарят и психолог Татяна Янчева и Илиана Раева.

Официално изявление на "златните момичета" и на целия щаб на националния отбор - ансамбъл по художествена гимнастика във връзка с инцидента с Цвети Стоянова и неверните информации, които се появиха в някои медии

"Златните момичета":

По повод ситуацията с Цвети искаме да кажем, че последните няколко седмици бяха тежки за нея. Беше изтощена, изморена и тренировките й бяха трудни за издържане. Преди Европейското първенство тя заяви,че иска да се откаже и да спре със състезателната си дейност. Направихме всичко възможно да я убедим и да я върнем, както ние, така и нашите треньори. За нас беше най-важно тя да е щастлива и да се чувства спокойна,борихме се за нея до край, но тя взе своето решение да напусне. Искаме да ви помолим да спрете с лъжите, както заради нас, така и заради нея и нашите треньори. Тя има нужда в момента от нашата и вашата подкрепа, но не по този начин. Изпращаме й цялата си сила и ще играем и ще посветим играта си за нея на това Еврпейско. Трябва да сме силни и да подкрепим както Цвети, така и Любомира и заедно ще продължим напред да се борим за нашата цел..ще се борим за Цвети и нейния живот. Няма да позволим нищо да ни повлече надолу.

Ина Ананиева - старши треньор
Даниела Велчева - помощник треньор:

Във връзка с тиражираните лъжи и инсинуации по повод случилото се с Цвети Стоянова, треньорският щаб искаме да заявим, че единствената причина тя да не е с нас тук на Европейското първенство и да не е част от отбора е нейно лично решение и желание да се отдели от тренировъчният процес. През всичките тези години при всякакви създавали се ситуации в тренировки и на състезания никога не сме имали намерения да я отстраним от отбора! В трудните и в най-щастливите моменти тя винаги е била част от нас. Моля, спрете да търсите вина там където я няма! Ние сме един екип, един отбор и Цвети е част от нас!

Милен Димов - лекар на отбора
Татяна Янчева - психолог на отбора:

През последния месец Цвети не се чувстваше добре. Имаше различни физически оплаквания и беше консултирана с различни специалисти. Естествено това се отрази на цялостното и състояния. Чувстваше се много изтощена и искаше да се откаже. Опитахме по всякакъв начин да я подкрепим, да я мотивираме да продължи и да завърши успешно кариетата си, да изпита удовлетворение от труда си. И момичетата, и целият треньорски щаб направихме всичко, което беше по силите си, за да продължи. Тя категорично отказа. Консултирахме я и с клиничен психолог. В крайна сметка се съобразихме с нейното желание. Крайно неетично е да се спекулира с трагедията на това дете и със състоянието на останалите момичета. Цвети, ние сме с теб.

Илиана Раева:

Цвети Стоянова поиска среща с мен и ме осведоми, че не иска повече да тренира. Чувстваше се изразходена и й липсваше мотивация да участва на Европейското първенство и Олимпиадата. Направих опит да я убедя да остане, защото остават само 3 месеца. Не успях...Каза ми, че няма да се справи и иска да си почива. Казах и, че за мен здравето и желанието и са по-важни от Олимпийските игри. Всички направихме това, което смятахме, че е правилно! Другото е грозна, евтина и пошла лъжа!

Бог ни изпраща само изпитания, които можем да издържим!

Цвете мое, бори се! Знаеш, че те закрилям с цялата си любов и вяра!


Още по темата: общо новини по темата: 58
01.05.2023
03.09.2022
04.05.2022
06.10.2020
24.05.2019
01.09.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Медиите в БГ са просто отврат, но те не са нищо друго освен отражение на обществото ни. Докато хората се интересуват само от гадости и нещастието на другите, това ще им се предлага насреща и ще се търси. Дано се оправи момичето!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: