Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кучета разкъсаха дрехите на жена в Морската градина! Тя трепери и плаче
Автор: Екип Varna24.bg 14:32 / 07.09.2016Коментари (35)11060
© Varna24.bg
Майки с бебета и колички от Варна бяха принудени три пъти да звънят на тел. 112 заради опасността да бъдат нахапани от агресивна глутница кучета, пише Петел. Тя върлува в Морската градина и около оградената площадка за разхождане на домашни любимци и в ж.к. "Чайка". По разкази на очевидци, атаките на глутницата са всекидневни.

Варненка разказа подробно в какъв кошмар се е превърнала разходката й във вчерашния празничен ден на Съединението. Ето и нейния разказ, публикуван във "Фейсбук", в който тя поставя директни въпроси на кмета на Варна Иван Портних:

"Питам се докога, г-н Портних, ще търпим това ?! Ето как мина разходката ни днес: 3 майки с малките си бебенца в колички и любимият им четириног приятел Арес решихме да се разходим из Морската градина. Тръгнахме от "Хоризонт" посока "Максим" и видяхме жена на видима възраст 60-70 години със малкото си кученце - плачеше и трепереше. Роклята и беше разкъсана от безстопанствено куче, намиращо се до голямата кучешка градинка. За щастие, някак си не бяха пострадали. Сигнализирахме на 112.

Разходката ни продължи през квартал "Чайка", където над бар "Шерами" ни подгони глутница кучета, за щастие бяха далеч и успяхме да избягаме. Отново сигнализирахме на 112. На връщане променихме маршрута си по единственият възможен, от долния край на улицата, покрай блока, там ни видяха отново същите кучета, но бяха по-близо и ни нападнаха.

Едвам се спасихме в близкия плод - зеленчук. Обадихме се отново на 112, че не можем да продължим на никъде, заради кучетата. Господин, който беше в този момент в магазина, явно живущ наблизо, каза, че това се случва ежедневно тези кучета да нападат. Операторът на 112 ни каза, че единственото, което може да направи, е да изпрати линейка, ако има ранен и нямало ли кой да ни прибере от там.

Решихме да звъннем на Общински приют за безстопанствени кучета с. Каменар, но телефонът който излезе като потърсихме в Google, беше невалиден. Събрахме смелост и излязохме. Господинът ни изпрати обратно през заведението в което бяхме.

Продължихме по булеварда и нагоре, покрай стадион "Черно море", където тротоара срещу стадиона е напълно непроходим на места, от корените на дърветата. Налагаше се да минаваме "по черно" за да можем да минем изобщо. За щастие след доста премеждия се прибрахме благополучно!

Какво правим г-н Портних?! А и между другото - Честит празник!

Въпросът е кой трябва да реагира или да поеме отговорност...

Има ли институция?!"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.09.2016 г.
0
 
 
Защо има само статии за ухапани хора от кучета, а няма статии за замервани кучета с камъни, удряни със сопи и така нататък, все неща приничинявами от "възвишения" човек, мислейки си, че той има единственото право на живот на тази планета.
0
 
 
Луди лели казваш ????? У Ж А С !!!!! Научи се да пишеш грамотно !!!!!!!!!!
0
 
 
Rumiana Slavova и аз имам деца , и внучка имам , НО когато обичаш И животните ВИНАГИ ще балансираш за това всички да са добре !!!!!
0
 
 
Решението за Варна е приюти за кучета ! Достатъчно пари имат природозащитниците !
0
 
 
Веселина Иванова просто подкрепям с цялото си сърце и любов бездомните животни !!!!!!!
0
 
 
Rumiana Slavova много силно казано !!!!!!!! лексотанчеееее
0
 
 
Rumiana Slavova а вие от къде знаете , че са бесни ?????
0
 
 
Имам сляпа приятелка с куче водач, страх я е да се разхожда от тези улични кучета , нападат кучето . Много е тъжно и страшно.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: