Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъжът на втората жертва от касапницата в Пловдив: Искам си съпругата!
Автор: Екип Varna24.bg 12:47 / 24.11.2016Коментари (26)1737
Не мога да простя, не мога да забравя. За мен Любомир Трайков е убиец. Искам да си получи заслуженото и искам затвор за него. Съпругата ми Виолета беше прекрасен, весел и коректен човек, а той ми я отне за един миг, разбира се, че е убиец. Това коментира полицаят Петър Богунски.

Мъжът е съпруг на втората жертва от касапницата на бул. "Руски" в Пловдив - Виолета Богунска. През цялото време почерненият съпруг не спря да плаче. Много съпричастни българи искат връзка с вдовеца, за да му помогнат, както помагат на жената на загиналия Атанас - Корнелия Петкова.

"Не искам благодеяния. Не искам медиен шум. Искам единствено съпругата си. Искам да благодаря на всички хора, които са до мен в този трагичен момент. Това, което прави Корнелия, не е нормално. Не приемам начина, по който се отнася с убиеца на близките ни. Аз не мога да простя. 

Очаквам правосъдие и не знам какво да кажа на 5-годишното ми дете, което още не знае, че няма майка. Как ще го погледна в очите и как ще му кажа, че Виолета не е вече между нас", не спира да ридае почерненият съпруг и добавя: 

"Благодаря и на хората, които снощи излязоха на протест в Пловдив и поискаха реална и ефективна присъда за убийците на пътя."

Вчера се състоя среща между вдовицата Корнелия Петкова и семейството на виновника за кървавата трагедия. Корнелия прости на 26-годишния Любомир Трайков, причинил смъртта на съпруга й Атанас и колежката му Виолета. Тя каза, че след разговор със семейство Трайкови е преценила, че това са добри хора и трябва да се прощава. 

"Не мразя това момче, смятам, че всичко е плод на нелепа случайност и карма", заяви Корнелия.

Маститият транспортен бизнесмен и баща на убиеца Младен Трайков оказа финансова помощ на почернената вдовица.

Въпреки настоятелните молби Петър Богурнски да излезе от анонимност, за да може да стартираме кампания и за него, разстроеният мъж бе категоричен, че ще се справи и не иска да бъде в тежест на никого. Чрез нас той благодари на многото съпричастни българи, които търсят връзка с него.

Припомняме, че преди няколко нощи Любомир Трайков връхлетя върху колата на Атанас, който се е прибирал с колежката си Виолета от работа. На място загинаха и двамата. Племенникът му Димитър вече е изписан от болницата, но 23-годишната приятелка на момчето е в мозъчна смърт и според медиците няма как да оцелее. Така жертвите от адското меле в Пловдив ще станат три.

Миналият ден съдът пусна срещу парична гаранция от 15 000 лева Любомир Трайков. Прокуратурата протестира и иска постоянен арест за виновния водач, който е употребил 0.65 промила алкохол. Мярката ще се гледа във вторник.



Източник: Блиц



Още по темата: общо новини по темата: 9
24.04.2020 »
15.12.2018 »
16.07.2017 »
29.01.2017 »
04.12.2016 »
29.11.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво, Петър! Вие сте мъж с достойнство! Колкото до вдовицата- жалка история. Нека почиват в мир невинните жертви!
+2
 
 
Не трйабва да се мълчи!!! Утре мозе да са нашите деца !!!!!!! Къде е полицийата да види през ността какво става и как се кара?????Не мозе да се спи от свистене на гуми !!!!!
+2
 
 
Сигурна съм,че Петър въобще нямаше да излезе по медиите,ако не беше тази корнелия,защото заради нея ще смекчат нещата и няма да има,справедливост.
на 24.11.2016 г.
0
 
 
Познавам Петър, добър, засмян и всеотдаен човек.....но за съжаление съдбата му отне един от най-обичаните..... Петьо.....брат..... дръж се.... ние от школа 1999 сме с теб /това ще го разберем само ние/.....знам, че няма да я върнем.....но сега трябва да си по-силен и от преди.....заради малката.....
0
 
 
Искрени зъболезнования. ..Искрено ви съчуствам. ...Знам какво е да загубиш близък човек. .Много тъжно. ..
+3
 
 
Има достойнство!И пари не могат да върнат човека ,който е обичал....Но ако има вина,виновника трябва да си получи ЗАСЛУЖЕНОТО ПО ЗАКОН. Другото е откупуване на вина,което не само е опасно,но е и неморално по този начин,защото утре всеки с пари ще знае,че в такъв случай може да си откупи вината. Не всичко се купува с пари....Но някой явно опират само до това и се подават на изкушението.Прошка...съвест не купува!
+6
 
 
Кармата няма общо с шофирането в нетрезво състояние със скорост 160 км/ч. Това са решения, предумишлени.
+9
 
 
Вижте какво може да направи един човек за пари.....да прости,да забрави,да не повдига обвинение,а добри хора щяха да и помогнат както и го правят...при тези обстоятелства това е непростимо! Съболезнования и се борете за справедливост!
+14
 
 
Най-накрая една нормална, човешка реакция на скърбящ съпруг...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: