Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Радев не дава знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова
Автор: Екип Varna24.bg 12:17 / 05.01.2017Коментари (17)2276
©
Новоизбраният президент Румен Радев не дава никакъв знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова. Това е притеснително - да гледаш как въздушен ас се превръща в червено чучело.

Дори генерал Решетников не се е надявал на толкова добро попадение за петата колона у нас когато е писал психопрофила на кандидат-президента на левицата. Това е последният официален удар на руския разузнавач - нали от новата година е в пенсия, и сега невъзмутимо си пие водката под овациите на колегите си у нас и в Русия.

За благодапност Корнелия го нарече глупак, с който няма нужда да се спори. А той просто беше изобличил червената леля в поредната й лъжа. Много й се събра на Корнелия - всеки ден трябва да доказва, че не винаги лъже.

Да оставим Решетников, той след време ще ни каже повече за Нинова, след като тя му скъса пагоните, неизбежно е. Въпросът е дали Радев не е глупак, заслепен от червената роза на Корнелия. Засега пилотът и БСП действат в удивителен синхрон. След като напълни щаба си с червени кадри, Радев обърна внимание и на обществените поръчки на правителството, сякаш това е от първите задачи на президента. Вместо да му свие сармите, Бойко Борисов изпрати Лиляна Павлова да дава обяснения на Радев за тол системата. Това е нечувано. Или Борисов се надява да работи с Радев в третия си премиерски мандат, или се чуват редовно с Решетников. Друго обяснение няма.

Тепърва предстои да разберем дали си имаме работа с политически глупак. Ако Радев беше подкрепил и пиянската декларация на БСП за виелиците на 31 декември, съмненията отпадаха. Как ли се е въздържал да не подаде ръка на бедстващия народ под игото на Росен Плевнелиев, провъзггласен от червените за бог на природните стихии. Политическият ни живот не познава по-скопена декларация. Интелектуалната мощ на левицата се изля с огромна сила, оставила безмълвен дори Радев - за негов късмет.

Дали Радев е в състояние да удари така по масата, че очилата на Нинова да се счупят в тавана , а Илияна Йотова да изпищи от съседната стая. Важно е да го направи, както е важно и с какво точно ще удари по масата. Ако няма дупе да го направи, тези двете каки ще го въртят на бавен огън, докато от парадната му генералска униформа и конци не останат. А и Борисов няма да е наблизо да му праща министри за обяснения.

Това ли е изборът ни - червено чучело в самолета. И Корнелия Нинова за премиер. Няма все още данни Радев да е придружавал Нинова при онази паметна снимка пред бюста на Тодор Живков. Но пак ще е септември и нищо не се знае.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тоя ще смуче от гърдата й, вие искате полата да й пусне :/
-2
 
 
Остават още 17 дена и 2 седмици до изтичането на мандата на г-н Росен Плевнелиев и тогава вече Румен Радев ще влезе в длъжност и официално ще бъде обявен за държавен глава-президент. Така,че моля ви се недейте да говорите глупости и внимавайте какво говорете. Мерете си приказките и няма да обиждате без причина,защото много ви знаят устите-наивници и философи. Румен Радев е много по умен и с дипломатическо мислене-нито е глупак,комунист или дето викате там мухльо. Важното е,че ще бъде един достоен и добър президент и ще се грижи за България и гражданите и освен това знае много повече и владее три чужди езика.Има богата биография,защото за разлика от другите политици като Цецка Цачева и Бойко Борисов той е постигнал много неща в живота.А Цецка Цачева е само един юрист и не владее нито един чужд език и слава богу,че не стана президент иначе кой знае какво щеше да направи с България.А какъв главнокомандващ щеше да бъде на парада на армията на 6 май хич не я виждам. Политиката не е само да се бориш за президентски постове и за власт.Политиката е да можеш да управляваш държавата,да се грижиш за народа,да помагаш на хората и да промениш картината на обществото и държавата към по-добро. Политика се прави с морал и достойнство,затова човек трябва да има успех и достойнство и неговият успех е успех за нас и неговото достойнство е нашето достойнство.Държавният глава трябва да спазва законите и конституцията на страната и да се грижи за своята родина.Ние трябва да сме благодарни,че това което искахме се сбъдна от толкова години насам.Ние гласувахме с достойнство,чест,морал и справедливост не само за партия но и за Националния Референдум за доброто на България, бъдещето на страната и българският народ.Не нашите политици са хората,които ще ни определят съдбата какво ще става и какво няма да става. Ние сме хората,ние сме българският народ,защото само ние можем да определим доброто на нашата страна,ние можем да променим политическата система в България и да изгоним политическата мафия,за да върви родината ни към по-добро бъдеще за нашите семейства.Това е нашият дълг към народа да дадем своя глас.Ние гласувахме за Референдума, за справедливостта и доброто на България. Това са 3 млн.и половина български граждани гласували за Националания Референдум от които 2 млн. от тях не са гласували или са поставили празна бюлетина с знак не подкрепям никого.Ние дадохме гласа си и избрахме доброто за България и никога няма да съжаляваме повярвайте в доброто.Ще видим какво ще покаже времето и съдбата ако има бог и тогава ще видите и ще разберете,че сме постъпили правилно, взели сме най-правилното решение и никога няма да съжаляваме.Всичко ще се нареди с времето,защото за всяко нещо се иска време.Мухльо ще викате на Цецка Цачева на Бойко Борисов и т.н. нека сега да страдат герб да ги боли отдавна трябваше да стане това заслужиха си го господ ги наказа!Всичко зависи от нас! Благодаря за вниманието! За мен беше чест благодаря!
+4
 
 
По добре полата на Нинова,отколкото шланга на Боко.
Aнонимен
на 05.01.2017 г.
+4
 
 
Ааа, не...Не се държи за полата на Нинова, а през ден обича ту нейната пола, ту полата на Йотова...
+7
 
 
Много ясно, че ще стои плътно до нея. Няма опита на политик, за да е сам, а и тя му помогна да се издигне. Или трябваше подличко като Първанов да забива нож в гърба?
0
 
 
Не вярвам да бъде командван от Нинова Да се поддаде на нея
+5
 
 
Страницата пак разоцарова читателите си с баси и помиярското заглавие!!! Явно са по полата на Боко. Така ги вийдам нещата рСџВ?‰
+7
 
 
Ще видим дали ще имаме пак чехльо за президент.
+3
 
 
Ами то от такъв мухльо кво да се очаква :D
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: