Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Злато, сребро и бронз за варненски бойци
Автор: Екип Varna24.bg 10:14 / 06.02.2017Коментари (0)888
Злато, сребро и бронз за тримата състезатели на СК по кикбокс и муай Вокил гр. Варна.

Злато за Радослав Колев, сребро за Деян Чакъров и бронз за Али Юзеир от изминалото Държавно първенство по муай тай в Нова Загора, което приключи вчера.

Квалификациите за предстоящото Световно първенство по муай тай се проведоха именно на този шампионат. В него взеха участие 139 състезатели от 22 клуба в цялата страна. СК Вокил взе участие с трима свои състезатели, като и тримата се прибират с отличия.

В първия ден от шампионата в категория до 67 кг при ЮСВ възпитаникът на клуба Али Юзеир излезе в полуфинална среща. Показа завидни умения в типичния муай тай като на няколко пъти нанесе тежки колена в клинч на своя противник Петър Калчев. Чистите и тежки лоу кикове също бяха приоритет на на състезателя от Вокил.

За съжаление не така ги видяха нещата двама от съдиите, които отсъдиха в полза на състезателя от СК Самурай.

Втори по ред излезе Деян Чакъров при ЮСВ до 71кг. срещу Ивайло Маринов от СК Самурай. Отново приемущество на състезателя на Вокил, който нанасяше повече чисти удари и беше активен през цялото време на мача. Този мач приключи с 2:1 съдийски гласа в полза на Чакъров.

Във финалния ден първи на ринга стъпи Радослав Колев, който донесе и първото злато за клуба. Той излезе срещу Иван Найденов от СК Хара гр. Стара Загора. През цялото време на срещата водеще по точки и в стил муай тай. Напълно заслужено спечели Републиканската си титла макар и отново отсъдено с 2:1 съдийски гласа.

Няколко срещи след него се състоя и финалът на Деян Чакъров срещу Александър Чакъров от СК Ахил. През цялото време на мача Дидо игра събрано и тактическо по-добре с чисти прави удари и тежки лоу кикове. До влизане на размяна не се стигна и видимо по-качествена игра с повече чисти удари направи състезателя на Вокил. Не така обаче отново отсъдиха двама от страничните съдии и победата макар и с разлика от два удара бе присъдена на състезателя от Ахил.

Ето какво каза и председателят на клуба Галин Димов:

"Доволен съм от момчетата. Можехме да бъдем с три златни медала. Бяхме много добре подготвени, но понякога оставяйки други хора да решават вместо нас се получава така. Вината е изцяло наша, че не играхме по начин, който да не оставя никакви съмнения. Ще се коригираме. Мотивирани сме повече от всякога, имаме цели и ще ги постигнем защото всички в екипа се стараем на 100%."








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: