Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мартеничкова кампания започна Карин дом във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:09 / 08.02.2017Коментари (0)1174
©
В Карин дом най-ценното е детският смях. Засмяното детско личице и грейнали очи, по магичен начин правят предизвикателствата по-лесно преодолими, а ежедневната терапевтична работа по-интересна и ползотворна за децата и екипа.

Каним всички наши съмишленици и приятели да изработят красиви, цветни мартенички. Децата в Карин дом заедно със своите терапевти и учители вече започнаха своята малка работилница и с много желание направиха чудесни традиционни мартенички.

Желаещите могат да се включат като изработят и донесат мартенички до 20 февруари на място в Карин дом, или изпратят по пощата на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, "За мартеничкова кампания 2017".

Всички мартенички, които получим и направим заедно с децата в Карин дом ще бъдат продадени на благотворителни базари, организирани от наши дългогодишни партньори, а всеки който желае да закупи мартеничка, може да дойде на място в Карин дом.

Събраните от кампанията средства, Карин дом ще използва за закупуване на материали и оборудване, подходящо за стимулиране на вестибуларните усещания на децата със сензорни дефицити.

Част от това оборудване е терапевтичната люлка, която ще подпомогне терапевтите на Карин дом да работят за стимулиране на вестибуларния апарат и мускулния тонус, дихателни упражнения, релаксация и разбира се за много детски усмивки и щастливи мигове. Всички игри, които са свързани с приятното за децата въртене, са не само забавни, но и полезни за развитието им.

Оборудването ще подпомогне терапията на децата от аутистичния спектър, с множество увреждания, Детска Церебрална Парализа, хиперактивност, дефицит на вниманието и др. Люлката, която искаме да закупим е важен елемент от оборудването за сензорно-интегративната терапия. Вярваме, че с Ваша помощ ще успеем да реализираме тази идея!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: