Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Откриха център, предоставящ безплатни услуги за младежи във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 13.02.2017Коментари (0)2708
©
Национално Сдружение "Младежки Глас" спечели едногодишен проект "Младежки информационно-консултантски център -Заедно за младите в гр. Бургас". МИКЦ ще развива над 20 000 младежи от Област Варна.

Началото на проекта постави първото от поредица събития безплатен форум на тема "Общуването в семейството. Роля - родител".

Пред препълнената зала с млади хора екипа на проекта поканиха за лектори четирима психолога в сферата на семейното консултиране, тревожните състояния и депресиите: Диляна Колева - психолог-консултант, Даниела Василева - психолог-консултант, Наталия Кърджалийска - психолог-консултант, Красимира Граматикова-психолог - консултант.

Специално за събитието пристигнаха във Варна от националното ръководство зам.председателя на сдружението Красимира Боева и координатора за клона от управителния съвет на националното сдружение Галя Василева.

Младите хора от цялата област ще имат възможността да получат знания по актуални теми безплатно. Центърът работи изцяло в подкрепа на младежите и ще насочи капацитета си към развиването на умения чрез консултации, обучения и информационни услуги.

"С предстоящото реализиране на този проект през 2017г., с екипа на управление на проекта и специалистите, които ще бъдат включени в изпълнението на дейностите, заедно ще утвърждаваме МИКЦ - Заедно за младите - Варна като активен информационен - консултантски център за младите хора в град Варна и областта. Проектът е предназначен за млади хора на възраст между 15 и 29 години - ученици и студенти" каза Станислав Мъжгълов, ръководител проект МИКЦ - Заедно за младите Варна.

Проектът се изпълнява по Национална програма за младежта (2016-2020), Подпрограма 1: Развитие на мрежата от Младежки информационно - консултантски центрове (МИКЦ) и се финансира от Министерството на младежта и спорта. Изпълнението на проекта ще осъществяваме в партньорство с Община Варна.

По време на изпълнение на проекта ще се осъществят 10 обучения, 37 консултации индивидуални или групови, както и информационни срещи. Участниците ще работят в екип и ще повишават познанията си в една типично неформална обстановка с игри, казуси, дискусии, лекции, беседи различна обстановка, с използването на мултимедийни презентации. Предвидени са двудневни и еднодневни обучения, обучения на терен - в училища и университети.

Актуална информация за всичко предстоящо следете в официалната интернет страница на сдружението и на центъра, на страниците в социалните мрежи и медийните канали.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: