Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Лиляна Павлова: За две години Варна се преобрази и върна своя блясък
Автор: Екип Varna24.bg 16:29 / 22.02.2017Коментари (1)2404
©
Зад всеки приоритет на ГЕРБ стои анализ какво точно можем да направим. Няма обещания, които не можем да защитим и изпълним. Това заяви във Варна Лиляна Павлова, регионален министър в двете правителства с министър-председател Бойко Борисов. Като водач на вече регистрираната листа на ПП ГЕРБ във Варна тя даде заявка, че силният отбор ще донесе 11-а победа на партията.
 
В отговор на журналистическия интерес кандидатите на ГЕРБ за народни представители присъстваха на пресконференцията, но областният координатор на партията и кмет на морската столица Иван Портних анонсира, че тяхното официално представяне предстои в понеделник. 

По думите на Павлова този силен отбор ще проведе позитивна кампания с отворена към хората програма и напълно изпълними приоритети, "въпреки всички опити за лъжи, манипулации и омаскаряване от страна на опонентите". 

"Срещу нас се води тежка компроматна война с много пропаганда и опорни точки. За съжаление, служебният кабинет се държи като патерица на нашите опоненти и им предлага удобни тези за говорене. От друга страна, именно в резултат на т. нар. ревизия, предприета от служебното правителство, стана ясно, че в кабинета Борисов 2 няма тежки злоупотреби с обществени поръчки, с фондове и т.н.", коментира Павлова и увери, че ГЕРБ ще се противопостави на нападките на опонентите и няма да позволи на лъжите им да властват.
"За две години сме постигнали много - втори сме в Европа по показатели като ръст на Брутния вътрешен продукт, имаме най-ниската безработица. 

Откакто имаме служебен кабинет, само за един месец показателите рязко спадат. За нас е важно да има стабилност и икономически растеж чрез реални политики, а не с лъжи и празни обещания", подчерта Лиляна Павлова. Тя определи като узурпиране на властта масовите чистки във втория ешелон, с които БСП и НДСВ се опитват да влязат през задния вход на управлението. 

"Докладът на кабинета Герджиков доказва, че основна цел бе да се сервират удобни тези за БСП. В обществото успя да се насади усещане, че правителството с премиер Бойко Борисов има системни грешки в управлението си. Това се оказа невярно. Докладът доказа, че ГЕРБ са управлявали честно, открито и почтено", заяви на свой ред бившият министър на спорта Красен Кралев, който също е част от листата на ГЕРБ във Варна. 

Лиляна Павлова набеляза националните приоритети, върху които се акцентира в програмата на ГЕРБ - образование, работеща икономика, увеличаване на доходите, борба с контрабандата и битовата престъпност. "Не се отказваме от досегашните приоритети, по които сме постигнали много. Неслучайно и основните атаки на опонентите ни са там, където сме били най-успешни", изтъкна още Павлова и припомни съдействието, което Варна е получила за своите проекти. 

"Подкрепихме усилията на кмета и само за две години морската столица се преобрази и върна своя блясък. За този период във Варна бяха реализирани инвестиции за 300 млн. лв.", подчерта Павлова и увери, че чрез силното представителство на областта в парламента тази подкрепа ще продължи.
 
"Въпреки ограничения ресурс, с който разполагаше спортното министерство, изпълних достойно няколко ангажимента към Варна", допълни Красен Кралев, визирайки осигурените средства за ремонта на стадион "Тича", за реконструкцията на зала "Владислав" и други спортни обекти в града. Той припомни, че темата за изграждането на физкултурни салони в училищата, повдигната през предходния мандат, сега е сред приоритетите в програмата на ГЕРБ за следващото управление.
"Имаме ясна програма, която е обвързана с бюджета и възможностите на държавата. Другото е утопия и БСП ще се увери, че на третия месец, в който идеите им се парафират от финансисти, държавата буквално ще се счупи, както се е случвало три пъти преди това. След всяко управление на БСП настъпва катастрофа, а след всяко управление на ГЕРБ държавата остава в по-добро състояние, отколкото сме я поели", заключи Красен Кралев.

С представянето на кандидатите на ГЕРБ за народни представители в понеделник (27 февруари), ГЕРБ ще даде официален старт на предизборната си кампания във Варна.

Ето и пълната листа на ПП ГЕРБ за Трети МИР - Варна:
1. Лиляна Павлова Николова
2. Таня Тодорова Петрова
3. Павел Алексеев Христов
4. Красен Кирилов Кралев
5. Стоян Христов Пасев
6. Нели Рускова Петрова
7. Емилия Веселинова Станева-Милкова
8. Владимир Славчев Вълев
9. Руслан Здравков Тошев
10. Лидия Велик Маринова
11. Даниела Йорданова Панайотова
12. Йордан Александров Павлов
13. Борислав Пламенов Нанков
14. Димо Владимиров Димов
15. Калин Светославов Калевски
16. Николай Стоянов Малев
17. Красимир Николов Гърдев
18. Живко Марков Петров
19. Димитър Стоянов Тодоров
20. Веселин Светлинов Цонев
21. Димитър Ефтимов Анастасов
22. Георги Димитров Колев
23. Георги Маринов Георгиев
24. Пламена Апостолова Василареас
25. Маргарита Петрова Калчева-Шабанова
26. Бранимир Георгиев Георгиев
27. Пейчо Иванов Бюлбюлев
28. Димитрина Петрова Петрова
29. Станислав Димитров Йорданов
30. Николай Иванов Бежанов

 




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.02.2017 г.
0
 
 
Глупости, върнала си блясъка. Града продължава да запада, ако Лиляна Павлова си мисли, че като са лустросали няколко детски площадки са оправили града, много се лъже. Нищо не се прави за да се развива града, само се презастроява и измислени проекти, от които да се краде. Можеше и магистрала Хемус да е довършена за времето, което имаше, 15-те километра до Белокопитово не стигат!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: