Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Радан Кънев от Варна: Няма да има "Хемус", ако не спрем кражбите на ГЕРБ, БСП и ДПС
Автор: Екип Varna24.bg 16:37 / 27.02.2017Коментари (0)1751
©
Председателят на Нова Република Радан Кънев представи във Варна кандидатите на дясното обединение за народни представители от региона. Водач на листата е Радан Кънев, а на последно място е разследващият журналист Борис Касиков.
Радан Кънев обяви, че Нова Република ще спре кражбите на ГЕРБ, БСП и ДПС - партиите, които управляват България в последните 10 години. Десният лидер даде пример с автомагистрала "Хемус", която все още не е готова и е пример за кражби на обществени средства.

"А вие във Варна знаете какво е крадене. Виждали сте как се краде като за световно и от общината, и от целия регион. Затова, докато Борисов търсеше в огледалото Пеевски, магистрала "Хемус" не се строи. Пускат поръчки, спират поръчки, някакви пари вървят. Голямото крадене продължава, но и вие продължавате да пътувате поне пет часа до София, докато на хората от Бургас им трябват само три часа. Точно толкова е сметката, която вие във Варна плащате за крадливите ГЕРБ, БСП и ДПС, които управляват в последните 10 години", каза Кънев.

Лидерът на ДСБ и Нова Република припомни, че още преди година е предупредил за този проблем - че докато се краде толкова, магистралата няма да бъде завършена.
"И на тези избори бившата министърка Лиляна Павлова ще ви излъже за четвърти път, че ще имате магистрала, но това отново няма да се случи".

Радан Кънев даде и пример с построената преди 150 години от Мидхат паша железопътна линия между Варна и Русе.
"Това е било по турско, без да има българска държава и без да има еврофондове. Днес имаме и българска държава, и еврофондове - а от Варна до Русе се пътува почти толкова дълго, колкото по времето на Мидхат паша. Нищо не направиха за модернизацията на този път. Точно толкова крадат БСП, ГЕРБ и ДПС - точно толкова, че да не виждаме нещо да се е променило за 150 години", обясни Кънев.

Председателят на Нова Република каза още, че в момента тече кампания срещу Нова Република, чиято цел е да обезсърчи хората, че има истинска дясна алтернатива.

"Ще ви лъжат, че ние сме онези с лошия характер, които не можем да говорим с никого. Ще ви манипулират, че ние сме скандалджии, пък другите били големи симпатяги. Ще ви натякват денонощно, че сме сами - намръщени, изолирани и в ъгъла. С крадените си милиони и с купените медии, те искат вие да повярвате в това".

Радан Кънев обясни и причината за това - защото Нова Република е единствената преграда срещу голямата крадлива коалиция.

"Ако ние изчезнем, няма да има дори кой да им свети - защото годежът го направиха по тъмно, а сега ни готвят голяма дебела крадлива сватба между БСП, ГЕРБ и всичките им патерици. Множество малки политически партии пърхат като шаферки, за да кацнат на трапезата".

Радан Кънев каза още, че хората в Нова Република не ги е страх, да бъдат черната овца - единствената, която не влиза в стадото на крадците и мошениците.



Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: