Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Радан Кънев: Аман от кралимарковци и политически девици
Автор: Екип Varna24.bg 12:52 / 04.03.2017Коментари (0)1765
©
Председателят на дясното обединение Нова Република Радан Кънев обяви в Стара Загора, че само смела десница може да се противопостави на подготвяната коалиция между БСП и ГЕРБ. При представянето на листата на Нова Република с водач Петър Славов, Кънев припомни вчерашното изявление на Борисов в национален ефир, че ще търси коалиция с БСП.

"Борисов показа, че е хвърлил бялата кърпа. Показа, че знае, че с комунистическото си управление е докарал отново комунистите на власт. И за да спаси кожата си, той е готов да закара десните избиратели към комунистическо правителство", каза Кънев.

Лидерът на Нова Република обясни още, че не могат да бъдат истинска десница тези, които не се противопоставят на задаващата се коалиция между ГЕРБ и БСП.

"Кой може да спре червените да крадат два пъти повече, отколкото са крали досега? Този, който полегна два пъти на ДПС и не изкара докрай и втория си мандат? Или другият Крали Марко, който каза, че в името на властта е готов да се прегърне с БСП? Или патриотите? Или нашите бивши колеги от Реформаторския блок, които показаха, че в името на политическото оцеляване са готови да се съюзят с хората на Бареков, които са гласували за Пеевски като шеф на ДАНС", попита Кънев.

Според него в следващия парламент свестните и десните хора в България няма да имат мнозинство, защото всеки обича да гласува за властта.

"Но когато всички са на власт, народът е в опозиция. Трябва да има смела опозиция в парламента. Аман от кралимарковци, ама и аман от политически девици. Защото често политическите девици са се оказвали леки жени по-късно в политиката".

Политическият говорител на Нова Република Трайчо Трайков призова всички политически сили да заемат ясна позиция срещу идеите за "Европа на различни скорости".

"Това е истинският тест за политиците - който обича България, трябва остро да се противопостави на плановете за "Европа на различни скорости" и да работи неуморно за единна национална позиция на България - и да не допуснем да останем на практика извън Европейския съюз. Нова Република е единствената политическа сила, която защити българския интерес", продължи той.

Трайчо Трайков каза, че не страда от излишна скромност и че достойните политици, които могат да защитят мястото на България в обединена Европа, са в Нова Република.

Председателят на предизборния щаб на Нова Република Стоил Яков каза, че "днес една банда страхливци, скрити удобно зад паравана на властта, искат да продадат родината ни, да изгонят децата ни в чужбина".

"Една банда от крадливи и алчни мишоци, която се коалира и договаря на цената на нашето бъдеще. Днес само Нова Република може да гарантира, че шайката продажници от БСП и ГЕРБ няма да поробят бъдещето на децата ни. Днес само Нова Република може да гарантира, че няма да позволи да разграбят земята ни и да разрушат природата ни. Днес само Нова Република има силата да запази свободата на България", каза още Яков.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: