Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Корнелия Нинова: Ще управляваме с ДПС
Автор: Екип Varna24.bg 11:32 / 08.03.2017Коментари (74)1529
©
Ще управляваме с ДПС, ще управляваме с патриотите, ще управляваме, ако не сме първа политическа сила. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия. Извъртя го, че това ще стане, ако допитване до членовете на партията покаже, че редовите социалисти го искат. Добре известно е как се правят тези допитвания в БСП.

Много обичаме ЕС, но повече си обичаме България, каза също тя. Не по друг повод, а във връзка със санкциите срещу Русия, които, разбира се, трябвало да се премахнат. Заради националните интереси, разбира се.

Не ги разбирам тия лидери в Европа какво правят, призна чистосърдечно Нинова, но отрече, че ще ни изкарва от съюза. Просто не ги разбира и толкоз.

Не яздих бял кон, яздих черен, защото такъв кон имаше. От 35 години яздя. Язденето на кон в равно поле дава усещането за свобода, което е несравнимо с нищо. Кампанията няма нищо общо с това, аз участвам във всички кушии, разсмя ни от сърце тя. Не разбрахме защо друг път не е препускала така стремително по страниците на медиите.

Четох 700 -те страници на споразумението на СЕТА, заяви Нинова, но не беше сигурна за някои клаузи, за които я попитаха. "Твърдя, че така се отваря пазар за отрови", обясни лидерът на БСП, без да се смущава, че това твърдение няма нищо общо с истината.

Чухме се скоро с Румен Радев... Мисля, че на 3 март беше... Да, на 3 март. С Илияна Йотова също се чухме тогава.

Да си поговорим малко за служебния кабинет, настоя тя. Това е кабинет на ГЕРБ каза тя със смях и започна да чете имена на бивши зам.министри. Червеният лидер доста безочливо заяви, че има само един министър на БСП- Деница Златева.

Не давам акъл на президента Радев, той така си е преценил за правителството, каза тя.

Не се срещнахме с Бойко Борисов, защото имахме различни условия за срещата. Борисов настояваше да е с експерти, а аз - да е лидерски дебат. "Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Той се отнесе лековато към дебата и гледаше на него като на шоу или на мач. Той ми го представи, че едва ли не ние ще отидем, ще кажем 2-3 приказки и после ще дадем думи на екипите и ще ръкопляскаме", добави тя. Нещо, което Борисов отрече, но Нинова тогава замълча, а сега излезе с нова версия. Тя си позволи груби нападки към опонента си: "Той си е страхлив по природа, никога в политическата си кариера за 15 години не се е съгласил да се изправи очи в очи срещу опонент. Всички ние сме минали по този път, проверете го", изтъкна още Нинова.

Ядосваме лъжата, че ГЕРБ остава държавата стабилна. Не отговарям на коментарите, че детето ми е в САЩ, а не в Русия, каза тя. И допълни:" Децата ни, семействата са личен живот".

Източник: Фактор.бг




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не казвам че ГЕРБ са много хубави.Но похубаво ли е отново да ни управляват БСП в коалиция с турци,цигани и всякаква друга сган?Стига бе.......
Сподели какво ново....
на 10.03.2017 г.
+1
 
 
Няма друга партия управлявала толкова време държавата ни ,колкото Б.К.П. -Б.С.П. , и нанесла толкова вреди и злини на народа си.
0
 
 
В България няма само две партии и хората трябва да спрат да се влияят от платените социологически проучване. Да спрат да гласуват като овце и да започнат да мислят. Нищо хубаво не ни чака, ако продължават да се избират едни и същи боклуци, които са доказали нееднократно вече, че освен за себе и за своите хора не биха направили нищо за никой друг. До кога ще ги търпим и ще гласувате пак за тях?
+1
 
 
Ветропоказатели. Като видяха накъде духа вятъра и веднага почнаха да мислят за коалиции. Иначе на президентските избори смятаха, че са спечелили парламентарните и се смятаха за първа политическа сила. Ама не са те виновни, че народа е прост. Защото ако не беше, нямаше да има такива хора на власт.
0
 
 
субудете се булгари,нали е много е алчна .и волен сус златния пруст ,ласуваите за други парти ,
+2
 
 
До кога бре хора. До кога ще им се връзвате на номерата. Уж се променят, уж имат нови идеи, само че всичко това е едно перде което крие задкулисни драми кой да хване кокалчето. Да обаче сега пердето е толкова старо и окъсано, че вече се вижда през него. Хайде стига вече.
+1
 
 
Ама вие винаги сте си били заедно.Не мислете само за вас а помислете за нас Българите.
0
 
 
СЕФТЕ, ТИ НАЛИ САМО РЯЗАНИ ПОЕМАШ ОТ ВСИЧКИ ДУПКИ, БОКЛУК
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: