Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Радан Кънев: Нова Република е срещу картелите и затова е обявена за черната овца
Автор: Екип Varna24.bg 13:14 / 12.03.2017Коментари (0)1983
©
Председателят на Нова Република Радан Кънев отговори на въпросите на Ивайло Цветков в първото издание на #НоваПанорама. Предаването бе записано след като Българската национална телевизия отмени участието на Радан Кънев в "Панорама" с мотива, че според ЦИК Нова Република не била парламентарно представена.

"Това е абсолютна подмяна на демокрацията в България. Най-активният народен представител в 43-тия парламент - Петър Славов, се оказва извънпарламентарен. Най-полезните депутати - Пепи Славов, Мартин Димитров, Методи Андреев, Вили Лилков, Борис Станимиров - хора със стотици законопроекти и с изключителни успехи в парламентарната си практика, са извънпарламентарни. Най-активните депутати в сферата на съдебната реформа, в правосъдието, хората, които внесохме предложението за румънски модел на правосъдието - Атанас Атанасов и аз, сме извънпарламентарни. Всички анонимници, мушмороци, които са мълчали две години като пукали и нямат нито едно изказване от парламентарна трибуна, те всичките са парламентарни", обясни парадокса Кънев.

Председателят на Нова Република каза, че частните телевизии също участват в медийното затъмнение, защото дясното обединение се обяви за забрана на политическата реклама и на рекламата на хазартни игри. В сегашния си вид партийната субсидия не е субсидия за политическа дейност, както би трябвало да бъде, а е непряка държавна субсидия за частния медиен сектор. Това е един от начините, заедно с еврофондовете, по който властта и мафията си купуват медиите в България.

"В праймтайма на националните телевизии най-бедните, най-отчаяните български граждани биват зарибявани и държа на тази дума. Те са нагло зарибявани през медиите да участват в частни хазартни игри, организирани от добре познатите ни босове на хазартния бизнес в България. И дали са на Пеевски, дали са на Васил Божков, няма особено значение дали са общи", допълни десният лидер.

Радан Кънев каза още, че Нова Република е срещу политическия, медийния и горивния картел и затова е обявена за черната овца на българската политика.

"Това, което телевизиите спират и не допускат да стигне до хората, защото най-активните депутати били извънпарламентарни, това нещо ние казваме очи в очи и много лошо ще изненадаме целия този картел на 26-и вечерта".

Радан Кънев казва още пред Ивайло Нойзи Цветков, че целта Нова Република е да даде на десния човек избор и да му каже:

"Не си роб на Борисов, не си слуга на падишаха. Не си длъжен да гласуваш за тях, ако не искаш БСП да дойде на власт. И обратно - има начин да ги разкараш тия. Има начин ГЕРБ да се махне от политиката, без да дойде БСП". При очертаващата се коалиция БСП-ГЕРБ, и то доминирана от комунистите, единствените, които не сме готови да се овъртолим в това корито, сме ние, казва още Кънев.

"Българските граждани търсят това. Така че аз нямам никакви съмнения и най-малко ми действат поредната порцияфалшиви социологически данни. Защото хиляда български социолози щяха да си ядат дипломите, ако не уцелят, а те никога нищо не уцелиха. Ще дам пример само последния - Цецка Цачева дето щеше да става президент, а загуби две към едно на балотажа"....




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: