Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Щерката на Мейзер избяга от Варна заради страх от вендета!
Автор: Екип Varna24.bg 08:53 / 16.03.2017Коментари (1)2110
©
Дъщерята на скандалната силиконка Анита Мейзер - Джулия, избяга от Варна. Тя е опразнила луксозния си апартамент, в съседство до този на майка й, и се е преместила в София, съобщава БЛИЦ. Момичето се страхувало от вендета от близките на убития трети съпруг на майка й - културиста Николай Димов. 

Той издъхна удушен със свински опашки в дома на майка й Анита, след като Мейзер лично стегнала примките около врата му, пише столичен ежедневник.. По обвинението за непредумишлено убийство Анита отнесе 3 години и половина затвор на първа инстанция и вече е в Сливенския затвор. Там тя чака втората част на процеса, която ще започне в началото на април. 

Дъщеря й Джули я посещава в затвора всяка събота и неделя, за да поддържа духа й. Джулия се е завърнала за постоянно в България. Красавицата изоставила луксозния живот, който води в Лас Вегас, и анулирала планираните воаяжи в цял свят, защото се е захванала със защитата на майка си. Тя се страхувала да остане в морската столица. Красавицата споделила с близките си и с адвоката на майка й, че е чула заплахи от близките на убития Николай Димов. Негови приятели и роднини се заканили да мъстят на Мейзерови за нелепата смърт на едрия мъжага. Някои от аверите му да си "разчистят сметките" със силиконката, ако я пуснат на свобода. 

Адвокатът на Мейзер - Петър Чалъмов, също потвърди, че е закрил заседанията, защото агитка идвала да освирка и крещи срещу Анита в съдебната зала и я докарвала до нервна криза. Ядните заплахи изплашили до смърт Джули, която стегнала марковите си куфари и си наела квартира в елитен столичен квартал. Момичето се свързало с Чалъмов в столицата и се отдало изцяло на защитата на майка си. Девойката е убедена, че майка й няма как да е удушила Ники умишлено. 

Тя е дала обяснения в полицията, но е запазила правото си да не участва в процеса, защото не е била в България, когато е настъпила смъртта на културиста. Версията на Мейзер е, че Ники е издъхнал при абсурден експеримент. Той искал да разкъса с мускули 5 свински опашки от най-дебелите. Затова накарал Анита да ги стегне около врата, ръцете и краката му. Анита трябвало да снима с телефон видео и след това да го изпратят на компания за хранителни добавки в Панама, за да наемат Николай. Това не се случило, защото Николай издъхнал на масажната маса. Близо 3 часа след смъртта му Анита се опитвала да прикрива следите от експеримента, защото се страхувала от затвора и медиите. Около 3 и половина сутринта звъннала в районното и повикала екип. Веднага след това е арестувана и прекара над 6 месеца във Варненския затвор. След това е преместена в Сливенския затвор, където била приета добре от съкилийничките си. За кратко стъпила на краката си и се превърнала в духовен гуру и опора на затворничките. Първоначално им раздавала автографи, но след това започнала да помага на неграмотните да пишат писма и да им оказва морална подкрепа. 

Духовната сила Анита черпела от молитвите и досега с Господ. Тя получила две писма от параклис в столичния квартал "Надежда", че отецът се моли за нея и свободата й. Затова решила категорично да зареже скандалния начин на живот, латексовите костюми и сексигрите и да се посвети на Бога. Започнала да се моли редовно в параклиса и пред иконата в килията си, за да се пречисти. Твърдо решила да поведе смирен живот, ако я пуснат на свобода. За да е по-силно пречистването, Анита започнала да пости зад решетките с надежда, че по Великден стават чудеса и ще бъде пусната от пандиза.

 




Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кой ще се занимава с тоя мангалски парцал ?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: