Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кметът на Бяла: Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция
Автор: Екип Varna24.bg 11:03 / 16.03.2017Коментари (0)894
©
Кметът на Община Бяла Анастас Трендафилов не скри задоволството си от факта, че град Бяла е първият по Българското Черноморие, който се нагърбва с амбициозния проект "Milan Junior Camp".

Градоначалникът присъства на официалната пресконференция в столичния хотел "Хилтън", където, освен организаторите от българска страна, присъстваха директорът на Milan Junior Camp Алесандро Джани, президентът на Търговско-промишлената палата на Италия Марко Монтеки и лично посланикът на Република Италия в България - Н. Пр. Стефано Балди.

Както е известно, от 1 до 6 август тази година китното курортно градче ще бъде домакин на събитието, което ще събере на едно място треньори от академията на седемкратния европейски клубен шампион и деца на възраст между 5 и 17 години, чиято любов към футбола ще им даде възможност да се докоснат до енигматичния тим от "Сан Сиро".

"Решихме да бъдем домакини на Milan Junior Camp" най-вече защото имаме възможност за това. Изградихме хубав спортен комплекс с хубав футболен терен. Още когато замисляхме проекта, идеята бе да развиваме предимно детски и юношески спорт. Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция. Освен това говорим и за един от най-успешните и популярни клубове в световен мащаб. За нас е чест и престиж да работим съвместно с него. С удоволствие ще посрещнем младите таланти и ще им предоставим възможно най-добрите условия, като се надяваме това събитие да стане традиция в Бяла", заяви Трендафилов.

С участието си в лагера край морето децата не само ще се потопят в атмосферата, но и ще усетят магията, витаеща около един от най-успешните клубове в световен мащаб. Те ще имат редкия шанс да тренират цяла седмица под ръководството на висококвалифицирани специалисти от школата на "росонерите", облечени изцяло в оригиналните цветове и екипировка на италианския гранд.

Нещо повече, някои от най-добрите деца не само ще изживеят незабравими шест дни на Българското Черноморие, но и ще получат възможността да вземат участие във финалния Milan Junior Camp Day в Милано. Италианският екип треньори ще избере най-талантливите участници и ще им предостави уникалния шанс да посетят тренировъчната база "Casa Milan", да изгледат на живо двубой на "росонерите" на "Сан Сиро", както и лично да се запознаят с някои от играчите на първия отбор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: