Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Радан Кънев: Единствено "Нова република" е дясна формация
Автор: Екип Varna24.bg 14:34 / 17.03.2017Коментари (0)2026
©
Ерата на Бойко Борисов свърши, а ГЕРБ за последен път ще влезе в парламента. Тази прогноза направи в студиото на Дарик водачът на листата на "Нова република" за Варна Радан Кънев.

"Ерата на Борисов свърши, Бойко е минало. ГЕРБ изчезва от картата и ще претърпи ужасяваща загуба на изборите, въпросът обаче е какво става с дясното отвъд Бойко. Единствено "Нова република" е дясна формация, всички други са антураж на Бойко. Него избирателите ще го погребат, както са погребвани варварските вождове - в един общ гроб заедно със слугите, любовните, наложниците, конете и патериците. Избирателят не прави разлика между Бойко и слугите му. ГЕРБ сигурно за последно ще влезе в парламента. Както казва Ивайло Нойзи Цветков, бай КОЙ умря, фалшивото дясно си заминава", заяви Кънев.

Лидерът на ДСБ смята, че на всяка цена трябва да се спрат комунистите от връщане във властта. Като такива партии той определи БСП и ГЕРБ.

"Ужасното на тези избори е, че стотици хиляди българи, които са с десни убеждения и са подкрепяли Борисов през годините, сега са толкова разочаровани от него, кражбите и безобразията на партията му, че са готови да признаят Корнелия Нинова и БКП за алтернатива. Десни хора са готови да дадат гласа си за БСП, само и само да го няма Бойко".

Според Радан Кънев не трябва да се отварят изборни секция в Турция, тъй като от юли месец насам тя не е демократична република. Той призова служебния премиер Огнян Герджиков да поеме отговорност.

"Не можем да разчитаме, че нашите съграждани ще упражнят свободно правото си на глас. От страна на Турция има намеса в българската и европейската политика. Можем само да гадаем какво ще напише Ердоган в протоколите, на които не можем да се доверим", каза Кънев. Той отказа да коментира откритото писмо на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Не мисля, че всеки път, когато Доган се напие и реши да пише, цялата държавата трябва да козирува".

Партията на Веселин Марешки "Воля" може да не влезе в парламента, а неслучилата се коалиция с "Да, България" е щяла да се бори за над 10 % на избори, каза още Кънев. Той добави, че формацията на Христо Иванов няма отчетливи десни позиции и желание да говори за Бойко Борисов и ГЕРБ.

От първоначалния състав на Реформаторския блок остана само партията на Меглена Кунева, а абревиатурата на коалицията е била открадната с помощта на Лютви Местан и с подписа на Орхан Исмаилов, заяви по адрес на бившите си партньори лидерът на ДСБ.

За Варна трябва да се погрижи националното управление, а градът има нужда от смели десни политики, смята водачът на "Нова република".

"Изоставяне на региона продължава със страховито темпо. Не мога да повярвам как Лиляна Павлова пак идва като водач на ГЕРБ и обещава магистрала "Хемус". Варна индустриално и инфраструктурно е изоставена.

Има много млади хора, но градът е най-ниска средна заплата от всички големи градове и с ниска инвестиционна активност. "Хемус"" не се строи с европейски пари, а със средства от българския бюджет, които се крадат много лесно. Започва неистова война кой да открадне 30 % комисионна и затова нищо не се случва", завърши Радан Кънев.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: