Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лиляна Павлова: Ускорено ще завършим АМ "Хемус"
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 19.03.2017Коментари (7)4745
©
Като човек, който активно работи за инфраструктурата, Ви уверявам, че ускорено ще завършим АМ "Хемус", така че Северна България да се развива динамично. Осъзнаваме, че трябва да подкрепим малките населени места, за да останат хората да живеят и работят тук. Това заяви водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова на среща с обществеността на Вълчи дол. Кметът на общината Тошко Янев посрещна кандидатите за народни представители, сред които бяха Павел Христов, Стоян Пасев, Руслан Тошев, Калин Калевски, Димитър Тодоров и Пейчо Бюлбюлев.

Лиляна Павлова увери жителите на Вълчи дол, че ГЕРБ залага на силен отбор във Варна, който добре познава региона. "В листата имаме хора, които са отлични експерти в различните сектори, както и хора от малките населени места. За нас е важно да познаваме областта, за да бъдем полезни и да отстояваме интересите на тези, които са ни подкрепили", обърна се към присъстващите в залата тя. Водачът на листата изрази надежда за силна подкрепа на предстоящите избори, за да бъде формирано стабилно правителство на ГЕРБ.

Павлова припомни, че през предходния мандат се е налагало ГЕРБ да прави компромиси. "Затова сега направихме силен екип, за да изпълним важни стъпки в здравеопазването, образованието, сигурността, доходите, да осигурим максимално много работни места, за да могат младите хора да останат в България. Ние водим позитивна кампания и предлагаме това, което реално можем да изпълним. Не се подлъгвайте по празни обещания!", заяви Павлова.
Тя призова за разумен избор на 26-и март, за да може още на следващия ден със здрава ръка да се започне работа за хората, а не да се влиза в нова спирала на избори. Лиляна Павлова описа какво различава ГЕРБ от опонентите в кампанията: "От БСП предлагат вдигане на данъците, което ще бъде пагубно и за бизнеса, и за хората. Това означава да си отидат фирмите, които създават работни места, а доходите да станат по-ниски. Нашата цел е да създадем условия за инвестиции, което ще доведе до откриване на работни места, до повече социални придобивки, по-големи заплати."

Лиляна Павлова пое ангажимент за подкрепа на важни проекти във Вълчи дол - обновяването на площада и централната градска част, изграждане на дневен център за хора с увреждания. "Чрез Националния доверителен фонд подкрепа ще получи и проектът за осветлението в града и селата в региона. Ще осигурим активно полицейско присъствие в малките населени места. Ще оправим пътната инфраструктура. Да, асфалтът не се яде, но без него няма инвеститори!", категорична бе Павлова. Тя апелира хората да гласуват разумно. "Хубавите неща се случват стъпка постъпка! Не вярвайте на тези, които ви обещават чудеса с магическа пръчка", допълни водачът на варненската листа на ГЕРБ.

Кандидатът за народен представител Павел Христов коментира, че Лиляна Павлова се е доказала като регионален министър и знае как се строят пътища.

"Тя е доказала на практика, че нещата, които ГЕРБ обещава, се случват. Ще се случи и АМ "Хемус"! Автомагистралата можеше да се строи от служебното правителство, но то не иска да си признае, че ГЕРБ постига резултати. Огромната ни цел е да направим малките населени места добри за живот, места с перспективи и бъдеще. България трябва да остане мирна и стабилна, работещите да имат високи доходи, а бабите и дядовците ни достойни пенсии. Ще работим активно да ги увеличим!", увери Христов.

Кандидатът за народен представител и бивш областен управител на Варна Стоян Пасев коментира, че е важно, когато бъдат избрани, депутатите да работят за привличане на средства за Варненския регион. Той сподели, че се радва, че един доказан професионалист като Лиляна Павлова води листата на ГЕРБ, защото има заслуги за много реализирани проекти в областта. "Не ни стигна времето за всичко, затова е важно да спечелим изборите и да продължим да надграждаме. За мен е чест да съм част от листата на ГЕРБ - Варна, която е сплав от знаещи и можещи хора. Не обещаваме нищо, което не можем да изпълним", категоричен бе Пасев.

Кметът Тошко Янев сподели, че познава много от кандидатите в листата и увери присъстващите, че тя е отлично подбрана - с много млади хора, доказани експерти в своята област. "ГЕРБ предлага реални решения за България, затова нека подкрепим листата с номер11", призова Янев.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
а бе да не би случайно да наближават избори
Aнонимен
на 19.03.2017 г.
0
 
 
Ускорено усвояване на средства ще има, Лилито казва, че Хемус ще се строи с мотото ''два джоба не стигат, суркане на 2 скорости''
+1
 
 
Не всички коли се движат по автомагистрали... Има и други пътища
0
 
 
колкото последните два мандата нали свиньо дебела.....
Aнонимен
на 19.03.2017 г.
0
 
 
Знаем, че единственият начин да имаме магистрала, е да не допускаме партии като БСП, патриоти, соросоиди и марешки популисти да ни управляват. Ще заложим отново на ГЕРБ, но този път искаме още по-добри резултати, по-малко корупция и повече прозрачност.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: