Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
47 компании предложиха работа и стаж за младежи и студенти във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:22 / 21.03.2017Коментари (0)949
©
Петнадесетото варненско издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот" бе официално открито на 20 март 2017 г. в Swiss Belhotel, гр. Варна, от г-н Светлозар Петров - Управител на JobTiger, г-н Иван Иванов - заместник областен управител на област Варна, г-жа Елена Кенарова, Началник отдел Дирекция "Образование" към Община Варна и г-жа Нели Ангелова - Бизнес мениджър "Кулинарни продукти" и "Мениджър корпоративни връзки" в Нестле България. 

Те отправиха пожелания за успех на тазгодишното издание на форума и по-добри възможности за развитие и професионална реализация на младите специалисти.

Варненското издание на форума се проведе при традиционно силен интерес. 47 български и международни работодатели се включиха в изложението, което бе посетено за двата дни от над 1800 посетители. Стотици млади хора получиха кариерни предложения и покани за интервюта за работа.

"Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот" се организира от JobTiger и се провежда в седем университетски града - София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив. Участието на всички посетители в "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот" е безплатно.

Форумът протече във Варна в рамките на един ден - 20 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в Swiss Belhotel. Главната му цел бе работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 15 години, "Национални дни на кариерата" се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес представители на фирмите са хора, намерили първата си работа или стаж по време на същия форум преди години.

Сред задачите на ежегодния кариерен форум е да помогне на младите хора да изградят успешна кариера, да помогне на компаниите да се представят по най-добрия възможен начин и, не на последно място - да спомогне за намаляването на младежката безработица. За целта, всеки посетител ще може да получи кариерни съвети и консултации на щанда на JobTiger (как да подготви CV-то си, как да се представи най-добре по време на интервю и т.н.), както и в специално отделен за целта допълнителен кът- така наречената CV клиника -където препоръки ще дават HR специалисти от Нестле България.

Тази година, в събитието ще се включат над 170 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. След Варна, кариерният форум ще се състои и в:
• Русе - 22 март, Русенски университет "Ангел Кънчев";
• Бургас - 3 април, Бургаски свободен университет;
• Пловдив - 5 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: