Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Бащата на Мейзер мистериозно блъснат от черен автомобил
Автор: Екип Varna24.bg 08:41 / 24.03.2017Коментари (1)2281
©
В болница по спешност е бил приет бащата на Анита Мейзер - Неделчо, след като е блъснат от кола. Мъжът е с няколко средни телесни повреди, а крайниците му са обездвижени. Неговите най-близки предполагат, че това не е случайно, а катастрофата е умишлен атентат, насочен срещу самата Мейзер. 

Неделчо е откаран в болница и ще остане на легло минимум две седмици, пише "България Днес". Полицията вече е започнала разследване по случая предвид скандалната история, в която е замесена Анита. Тя е в Сливенския затвор с присъда от 3 години затвор за непредумишленото убийство на съпруга си Николай Димов. За катастрофата разбира от самия него, когато му звънва от затвора в пандиза. До момента близките й криели от нея за инцидента, за да не я разстройват, сподели Анита. 

 "Подозирам, че инцидентът с баща ми е умишлен и планиран. Това е атака срещу мен, защото татко каза, че когато тръгнал да пресича, е нямало нито една кола на улицата. Само паркираният черен автомобил, който внезапно дал газ и минал върху него", вайка се от килията сексбомбата. 

 Тя се опасява, че животът на близките й не е в безопасност. Затова и дъщерята на Мейзер - Джулия, напуснала Варна, защото срещу нея също имало заплахи. Предположенията на Анита са, че тези, които искат да й отмъстят, като в момента атакуват баща й и дъщеря й, са свързани по някакъв начин с починалия й съпруг Николай. "Баща ми е много болен и аз се грижех за него, когато бях на свобода. Планирах да му купя малка къщичка и за тази цел търсех парцел", сподели още силиконовата бомба. 

Смъртта на мъжа й обърква плановете на Мейзер. В момента се налага близките на Анита да я подкрепят емоционално, защото делото срещу нея продължава на 7 април тази година. Адвокатите й ще оспорват обвинението за даване на подкуп на полицай и се надяват то да падне на следващото заседание. Близките на удушения Николай пък се заканват да преквалифицират обвинението от непредумишлено в умишлено убийство. "Увери ме, че тъй като съм американски гражданин, ще следят отблизо процеса срещу мен, както и условията, в които съм в Сливенския затвор. Даде ми кураж и това до известна степен ме обнадежди, разказа Анита. 

Тя е категорична, че ако смъртта на съпруга й се бе случила в САЩ, срещу нея е нямало да има дори дело. "Така или иначе Николай бе твърдо решен да стяга врата си със "свински опашки" и да ги къса. Ако бях хванала самолета и го бяхме направили в Америка, срещу мен нямаше да има толкова концентрирана атака, както в България", категорична е Мейзер. Заседанията от процеса най-вероятно ще бъдат закрити за журналисти. Дотогава Анита остава в Сливенския затвор, където дели стая с още две момичета. Тя е категорична, че е нямала намерение да подкупва полицаите, макар да е предлагала пари - за храна и кафе. 

Един от тях обаче е свидетелствал, че Анита е предложила на три пъти пари от 50 лева до 30 хиляди евро. В стаята обаче няма "бръмбари", които да покажат кой от двамата лъже за подкупа. Анита е категорична, че травмите по тялото на Ники са стари - от боевете с колумбийци, в които участвал в САЩ. Той се оплаквал от проблеми с китката и множество удари, които получил по време на подготовката за боевете. Смятал да се млати в клетка за пари, като по филмите. Затова и тренирал сериозно. Прибрал се в България две седмици преди смъртта си, за да си почине с Анита по българските плажове, разкри още тя.



Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тая мангалка не осъзнава,че ако беше в САЩ това-нямаше да й се размине само с 3 години,а щеше да се радва,ако е доживотна.Директно. Или поне 30-40 годинки
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: