Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Приятели на 14-годишния Дейман: Знаем кои са убийците му!
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 05.04.2017Коментари (18)24296
© Фейсбук
Наркомани убиха Дейман и инсценираха самоубийство, хвърляйки го от 6-ия етаж в блока, в който живее. 

В това са категорични приятелите на 14-годишният Дейман от Варна, чието безжизнено тяло беше открито рано сутринта в събота.

Състезателят по ММА бил проснат на тротоара по бул. "8-ми приморски полк".

"Господ ще накаже всички виновници. На полицията не й се занимава и изкара случая самоубийство. Тези жалкари, които го направиха, ще си платят и ще съжаляват, че са живи! Вече са издадени на полицията, но не знам как ще постъпят с нас, след като излязат от затвора, като са такива малоумници", пише близката на починалото момче Марти. 

Приятелите на покойният осмокласник са убедени, че наркомани са погубили спортиста.

"Наркоманчетата ще продължат да се разхождат безнаказано, както винаги дискотеката ще продължи да си работи. Пак няма да има виновни. За жалост такъв добър човек като Дейман стана поредна жертва на тия боклуци. Разследването ще се проточи, всичко ще се потули и никой няма да каже истината", споделя Данаил. 

Гневът и яростта срещу сочените за убийци са огромни. Приятелите на Дейман искат отмъщение. 

"Изроди такива, не заслужават да живеят. Да гният в ада дано!", обезверена е Ивета. 

Въпреки крехката си възраст покойният Дейман е бил в дискотеката в нощта срещу събота. Във фолкклуба го пуснали безпроблемно, каквато порочна практика имало за всички непълнолетни и дори малолетни. Алкохолът в чалга заведението всеки петък бил на половин цена и много младежи се изсипвали за да се напият и надрусат порядъчно. 

От полицията във Варна заявиха, че няма мотив за убийство. Всичко останало е следствена тайна. 



Източник: bgdnes.bg



Още по темата: общо новини по темата: 9
08.01.2018 »
28.09.2017 »
22.06.2017 »
01.06.2017 »
10.04.2017 »
04.04.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.04.2017 г.
0
 
 
Като родител и майка на тийнеджър не мога да остана безучастна Ужасно е как невинните ни деца мрът като пилци. Мога само да заявя,че ние родителите сме сами в борбата си, ужасни усилия ми коства да узаптя положението да не стъпва в дискотека но незнам до кога , а 18 години наближават , тогава каква е гаранцията,че всичката тази свинщина няма да се им случи или просто майката няма да е виновна тогава. Навсякъде от най-малката бутка за цигари и алкохол до дискотеката на децата им се показва как може закона да не сазва. Правили сме си експеримент за покупка на цигари и голямо шише мента от малки лавки близо до училищата и никой не им искал лична карта и пр . Е питам ние сме родителите сме виновни затова,че сме ги родили, за това че работим, затова,че сме ги пуснали , а къде са тези които трябва да спазват закона, къде са тези, трябва да регулират спазването на закона. Това което децата виждат е само едно неспазване на закона, усешане за безнаказоност и поредната черна статистика. Е няма що добър пример .
0
 
 
Така ще е докато не се промени закона за придружители на непълнолетни,на обществени места.Защото сега въпросната дискотека не е в нарушение на закона, тъй като момчето е било с компания от пълнолетни.А спор няма децата нямат място в дискотеките ако ще да влизат и с майките и бащите си. А ето го и закона за закрила на детето: Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да го придружават на обществени места след 20,00 ч., ако детето не е навършило 14-годишна възраст, съответно след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст. (4) (Нова - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, те са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст. Трябва да се завиши и възрастта за допускане в нощни клубове,както е в другите страни 22-24години без значение дали си с придружител или не!!!
0
 
 
Само ще кажа всички са в играта наркоманчета жалки, полицайчета подплатени и жалки шофьорчета на Таксита. Тези театри не са от вчера.Жалко за хубавите деца.
0
 
 
Не мога да остана равнодушен относно случилото се с това дете. Познавам го от 3 годишна възраст. Семействата ни поддържат близки взаимоотношения. Поднасям най-искрени съболезнования от името на цялото ни семейство на родителите на Дейман Душев. Това, което ме възмущава е жестокостта на хората, които си позволяват да отправят негативни коментари и да си правят погрешни изводи без да са запознати с реалната ситуация. Възмутен съм от българската преса, която разпространява лична информация без да се съобразява с установеното законодателство, касаещо тази информация. От случаи като този, медите често чрез публикуване на лична информация се опитват да привлекат обществения интерес и да си направят (PR) , без да се замислят за това как ще се почувстват близките на пострадалите. За съжаление, в държавата има закони които не винаги се спазват, но по-лошо е когато правозащитните органи стоят безучастни. Призовавам всички органи, институции и обществото да предприемат необходимите мерки за да се изясни случая до край и да излезе истината за това. Нека това не бъде поредният случай, който остава неразрешен! Виновниците трябва да се открият и трябва да им бъде потърсена наказателна отговорност. Дейман е от добро семейство, беше отличен ученик и възпитано момче. С интерес изучаваше различни езици, занимаваше се усърдно със спорт и печелеше награди. Голямата му мечта беше да се реализира в сферата на Националната сигурност на Република България. Аз никога не бих повярвал, че той съзнателно би употребил наркотични вещества, както беше описано в пресата. Каква лъжа?! Въпросът ми към държавата е по какъв начин тя ще осигури безопасността на хората? Трудно е ежедневно да осъзнаваш, че живота на хората и децата е застрашен. Властите същевременно не могат да осигурят необходима безопасност на нашите граждани и деца съгласно Конституцията на Р. България. Какво ще се случи с България, след като ние не можем да защитим собствените си деца които са нашето бъдеще? Има много хора които споделят моето становище и за това аз предлагам всички да се обединим и да се опитаме да разрешим този проблем на държавно ниво. Предлагам тази промяна да стартира от нашия град Варна като се надявам на съответната подкрепа от страна на местните власти. Аз имам конструктивни предложения, които могат да се обсъдят с местните власти. В момента моето сърце се къса от болка, тъй като не мога да остана равнодушен от загубата на Дейман. Да почива в мир! Той винаги ще бъде с нас!
0
 
 
Много страшна действителност. Кой е виновен за погубения млад живот!?! Наркотици, чалга, алкохол....
+2
 
 
както всички до тук замазани и неразкрити случаи и този ще е от тях
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 05.04.2017 г.
+3
 
 
Много е готино така: ние си плащаме данъците,те отиват за заплати за полицията,а тя нищо не прави. Яко! Да имате свободни места случайно?
-1
 
 
Като не спазваш закона така става ... Ако не беше нарушил закона, жив би бил. Майката къде е била ? Що го е пуснала ?
+3
 
 
Писах вече:Прикриват синчетата на мастити гадове
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: