Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Карин дом има нужда от средства, за да продължи музикотерапията на децата в центъра
Автор: Пламена Николова 16:34 / 12.04.2017Коментари (0)2006
©
Карин дом предоставя комплекс от висококачествени терапевтични услуги в подкрепа на децата със специални потребности и техните семейства. Всяка година терапия от специалистите на Карин дом получават повече от 300 деца и семейства.Това са деца с различни състояния и нужди, които получават от най-ранна възраст подкрепа за своето развитие и приобщаване в детска градина и училище. 

Музикотерапията е научно обосновантерапевтичен метод с доказан резултат, чрез който се насърчава напредъка на детето. Водена от квалифициран специалист, тази терапия успокоява децата и помага за концентрацията на вниманието, тонизира централната нервна система и стимулира дишането. Децата в Карин дом имат нужда от тази съвременна терапия.
Помогнете ни да предоставим на децата в Карин дом терапия със средствата на музиката, да достигнем до всяко дете макар и по невербален начин, така че детето да се чувства свободно да изрази себе си, своите нужди и потребности, своите емоции. 

Подкрепете кампанията на Карин дом - "Музикотерапия за нашите специални деца" катодарите 1 лв чрез SMS с текст на латиница DMS KARIN DOM на номер 17 777 ( за трите мобилни оператора )

За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно. За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете www.dmsbg.com. Повече информация за Карин дом на www.karindom.org

Музикотерапията оказва лечебно въздействие върху психо-емоционалното състояние на децата и опорно-двигателния им апарат и се използва успешно в много здравни заведения в цял свят. Тя оказва положително въздействие върху отделните области на развитие на детето, което ще се отрази върху възможностите на детето да се адаптира по-успешно в образователната среда на детската градина и училището, да взаимодейства по-добре със свои връстници и близки.

Varna24.bg е медиен партньор на кампанията. 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: