Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
¬ръщаме арабските туристи в "«латни п€съци"
»зточник: Varna24.bg 13:29 / 20.04.2017 ќтпечатай »зпрати
©
ќбщина ¬арна се стреми към връщане на арабските туристи в "«латни п€съци". ¬ тази посока ще и предсто€щото участие на ¬арна в международното туристическо изложение в ƒубай - най-гол€мото в арабските страни.†

“ова об€ви пред ƒарик —он€ √еоргиева, шеф на дирекци€ "“уризъм" към ќбщина ¬арна. ¬ интервю за предаването "«ала ѕленарна" т€ об€сни, че в јрабски€ св€т "«латни п€съци" е изключително попул€рен курорт.

ƒруга цел е превръщането на ¬арна в крайна точка за обиколните пътувани€ у нас на платежоспособни туристи от  итай, япони€ и  оре€. ќт тук те ще могат да продължат пътуването си в ≈вропа, об€сни шефът на туризма в ќбщината.

÷елим се и в по-висока категори€ туристи от јзербайджан. ¬арна има шанс да привлече повече платежоспособни летовници от азиатската държава. “радиционно те почиват в “урци€, но търс€т разнообразие и възможности да летуват в ≈вропа, от което можем да се възползваме.

"ѕредстав€ме се навс€къде като мирна и спокойна дестинаци€. “ова се търси, защото спокойствието и сигурността са първите изисквани€ за един турист, когато тръгва на пътуване", отбел€за —он€ √еоргиева.

ѕредсто€щи€т туристически сезон във ¬арна се очаква да е още по-успешен от миналогодишни€. Ћегловата база в града и съседните курорти вече е резервирана на 100 % за юли и август. ћалко са свободните места за юни и септември, по данни на хотелиери и туроператори.

Ќай-многобройни сред чуждестранните туристи тук са германците. “ова л€то се очаква ръст от 12-15 на сто на немските летовници. ѕовече ще са и руските туристи. ќчаква се завръщане не украинските гости. –ъст се забел€зва и в бро€ на летовниците от „ехи€, ѕолша, »ран и »зраел, посочи √еоргиева.

«а ¬еликден хотелите във ¬арна и курортите са посрещнали около 20 000 румънски гости. “уристите от северната ни съседка са доволни от базата и особено от храната, ко€то получават. “ук набл€гат и на шопинг туровете. »мало е обаче оплаквани€ за санкции за неправилно паркиране и действи€та на "па€ка" в "«латни п€съци".

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.04.2017 г.
0
 
 
ћного са бедни! »дват само да ползват олинклузива,€дат на корем,нищо ,че храната не е хубава,разхождат се с ръце в джобовете,з€пат нал€во и над€сно и нищо не купуват! ƒаже не питат и за цената! ѕечел€т само хотелите -от нощувките,никой друг!
0
 
 
със закуска и об€д на корем,само парцалковци идват.—ъс силиконов салам и велики мениджъри скоро туризъм н€ма да вид€т
0
 
 
върнете шведи норвежци,‘»ЌЋјЌƒ÷» » ’ќЋјЌƒ÷».ћјЌ√јЋ» —» »ћјћ≈ ¬ »«ќЅ»Ћ»≈...!!!
0
 
 
браво омръзна ни да идват бедни руснаци
0
 
 
«а пари н€кои са готови на всичко,да му мисли обслужващи€т персонал....
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ сезон 2017/2018
√ригор ƒимитров на турнири през 2018 г.
јбитуриентски балове
ѕърва лига, сезон 2017/2018
л€тна селекци€ и подготовка на „ерно море 2018/2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2009 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: