Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненец предлага начин за овладяване на хаоса със задръстванията по Аспарухов мост
Автор: Пламена Николова 15:56 / 21.04.2017Коментари (4)17139
© Varna24.bg
Варненец написа гневен коментар по отношение хаоса, който се създаде след старта на втория етап от ремонта на Аспарухов мост. Според споделеното във Фейсбук обаче, има решение на проблема, видя Varna24.bg. Ето какво е то според Пламен Иванов: 

"Втори ден след възобновяването на така жадуваният от нас ремонт и вече са ясни две неща: Организацията за движение, което "уж" са планирали добре е абсурдно. Абсолютно нищо не е организирано, просто са затворили по едно платно, поставили са няколко знака и това е цялата организация.

Второто нещо, което стана ясно е, че отново ще разчитаме само на себе си за решаването на проблема и никой няма да помисли за нас. Разликата този път обаче е голяма. И то много голяма, защото докато при първият етап ощетените бяха само тези, пътуващи към Варна, то сега центърът на града се задръства, заради тези пътуващи към квартала и близките местности. 

Много ми е интересно кой отговаря за организацията, кой не е положил грам усилие да размърда мозъчните си клетки и да помисли малко "аджеба" какво ДЕЙСТВИЕ може да предприемем, че да предотвратим хаоса от миналата година?

Еми НЕ, няма мислене и този път, че на кой му се мисли в такива времена? Ще вземе нещо да се разболее, айде бе.

Някой от Вас знае ли кой отговаря за тази организация? Към кого трябва да се обърнем, за да им дадем малко акъл за това как да си преорганизират необмислената работа? 

Докато обсъждахме с роднини положението на моста стигнахме до едно интересно и много просто решение, което с елементарни усилия би облекчило двойно трафика.

Дано има някой от тези идиоти, отговарящи за тази недомислица, че да реши да си напрегне мозъчното вещество.

Края на платното на моста към центъра се разклонява в 3 ленти (новата част) и съвсем спокойно може да се отдели крайната лява лента за разтоварване на движението от центъра към "Аспарухово". Вярно, леко ще се натовари движението в посока Варна, но няма да е толкова осезаемо, все пак си остават две ленти. 

Единствената манипулация, която трябва да се предприеме е да се отрежат по 3 метра от двете мантинели, за да може крайната лява лента в платното към "Аспарухово" да преминава и използва крайната лява от другото платно. И в началото на моста се режат още 3 метра от мантинелата, за да могат да се включат отново в неремонтиращата се част на моста. 

Така ще има две ленти, които непрекъснато ще се изливат към "Аспарухово" (крайните лява и дясна) и единствено средната ще си остане затворена. Елементарно, не мислите ли?

Не вярвам да оставят два месеца града в пълен хаос, в какъвто се намира сега. Дано има решение, не ми се търпи това тяхно безхаберие отново", пише младият варненец.



Още по темата: общо новини по темата: 142
10.05.2021 »
15.04.2021 »
13.04.2021 »
17.02.2021 »
02.02.2021 »
26.01.2021 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До два месеца ще ориключели с ремонта.....пфффааахахахахаха, и без това идеята им е да откраднат еди пари с тоя ремонт, нека да не се мъчат, да им се дадът парите направо и да се махат, ясно е че банда манговци с квалифиция на кретени наети в последния момент ще претупат нещата за парлама за да могат няколко човека да си разделят една едра народна пара !!!!!
-1
 
 
Вие какво очаквате от кмета и фирмите които му нареждат,искате да мислят ли,че какво им дреме на тях за всички нас.....
0
 
 
Решението с двете ленти е чудесно -това първо . И второ- да работят по ремонта ускорено,поне на две смени , а не като банкови чиновници!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: