Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тунинговани автомобили и рали писта на премиерата на "Бензин" във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:55 / 11.05.2017Коментари (5)4598
© фейсбук
Едно от най-очакваните събития през тази година е  филмът  "Бензин". Големият интерес към продукцията доведе до нещо, което се случва у нас за първи път - организация на две гала-премиери - 16-и май във Варна и 18-и май в София от 19ч.

Актьорският състав и специалните гости на събитието ще преминат по килим, оформен като рали писта. За двете събития ще се строи уникална по рода си сценография, наподобяваща ВИП ложа от Формула 1.  

За първи път в България филмова премиера ще може да се похвали със седемнайсет метрова стена на славата. Усещането за високи скорости и бензин ще бъде подсилено, благодарение на спортните коли от филма, които ще са позиционирани около червения килим през цялата вечер. Освен това, "Бензин" е първият български филм, който ще достигне до седемнайсет населени места у нас без киносалони, благодарение на проекта "Пътуващо кино".

Събитието във Варна ще се проведе във Фестивалния и конгресен център със специалната подкрепа на Община Варна, на него ще присъства и кметът на града - Иван Портних. Специално за проявата край ФК ще бъдат поставени повече от десет автомобила, предоставени от рали "България" и TopGear България. Там ще бъде изложена и колата на Асен Блатечки - Mazda Luce, която участва във филма "Бензин". Част от най-добрите рали състезатели в страната също ще присъстват на мястото. Партито след прожекцията ще се проведе в The Black Sheep Brewhouse.

Събитието в София ще се проведе в кино "Арена" The Mall, където паркингът ще бъде декориран в цветовете и стилистиката на продукцията. На трима от феновете на "Бензин" ще бъде предоставена уникална възможност - да пият кафе с Асен Блатечки на червения килим. Големият брой на гостите наложи запазването на две зали, в които да бъде прожектирана лентата. След това зрителите ще имат възможност да споделят октановата емоция от филма с актьорския състав в клуб "Алкохол".

За Асен Блатечки и Катерина Горанова това е режисьорски дебют в киното. Блатечки изпълнява и главната роля във филма. В актьорския състав блестят още имената на: Калин Врачански, Башар Рахал, Снежана Макавеева, Пламен Манасиев, Веселин Калановски. Във филма зрителите ще могат да видят също холивудския актьор Майкъл Медсън, Съли Ерна, фронтмен на Godsmack, както и модела Лиляна Станаилова.

Продукцията достига до кината, благодарение на "Лента", "Синекванон" и "А.Б. Филмс", със съдействието на Националния филмов център (НФЦ) в копродукция с "Про синема продакшън", "Про камера", "Нова броудкастинг груп" и Национален дворец на културата (НДК). Продуценти са Асен Блатечки, Александър Пейчев, Миро Янев, Павел Иванов, копродуценти Александър Здравков, Николай Спасов. Филмът може да бъде гледан в кината от 19-ти май.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: