Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
–одители от "¬иница" притеснени, връщат децата им от детска градина
»зточник: Varna24.bg 12:33 / 19.05.2017 ќтпечатай »зпрати
©
ќбщински€т съветник ’ристо Ѕоев сподели по време на днешното заседание на ќбщински€т съвет в града, че родители от "¬иница" са притеснени, че скоро н€ма да има къде децата им да ход€т на детска градина, предаде репортер на Varna24.bg.†

"— наше решение беше придобита собствеността на ƒома за медико-социални грижи в квартал "¬иница". Ѕеше решено там да бъдат настанени деца от градински и €слени групи от детска градина "»глика", ко€то се руши и е опасна.

–одители на деца обаче се обърнаха към мен притеснени, след като директорката на детското заведение за€вила, че децата от две трети групи ще могат да останат в дома само до месец май тази година. “ези деца сега били в стаите на нови€ корпус на сградата на дома.  азали на родителите, че децата им тр€бва да кандидатстват на общо основание в други детски заведени€ в града. Ќай-близкото такава е в "„айка" на 5 километра", сподели ’ристо Ѕоев.

ѕредседател€т на ќбщински€т съвет “одор Ѕалабанов го успокои, че по време на днешното заседание предстои този проблем да бъде решен.†

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.05.2017 г.
0
 
 
¬иница е процентно със най много деца и млади хора не само в ¬арна и в Ѕългари€,това е райско м€сто.» тр€бва да се осигурат всички мерки от обшината за детските градини и €сли,нови ли ще стро€т но тр€бва да се намери начин.»наче вс€ка година ни взимат по 300 и нагоре лева данъци за къщите.
Aнонимен
на 19.05.2017 г.
0
 
 
ћамите н€ма да могат да си пи€т спокойно кафета. ўе тр€бва да провер€в€т непрекъснато записа от —–—-то
0
 
 
¬ъв ¬иница има 1 детска градина ко€то работи на 50%,жителите във квартала са много и децата са доста.“ака че тр€бва да се вземат мерки от общината ,а за това ние да си гледаме децата √-жо –адева ,вие ли ще работи те и плащате сметките ни ,айде преди да пишете безмислици помислете малко а?
0
 
 
мили загрижени родители,гледайте си децата сами,нали се жалвате ,тръбите на л€во и на д€сно колко са ''лоши "учителките....ами сега?рЯ§ФрЯ§ФрЯШ∞рЯШ∞рЯШ∞рЯШ∞рЯШ∞рЯШ∞
Aнонимен
на 19.05.2017 г.
0
 
 
нека сами да си ги гледат поне един месец.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
јрести в  ј“-Ѕлагоевград
ћатури 2018
 уче нахапа детенце край ѕловдив
24 май: ƒен на слав€нската писменост и култура
“¬ сезон 2017/2018
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2009 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: