Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Портних: Варна има потенциал да бъде дестинация за 4 сезона
Автор: Пламена Николова 10:37 / 22.05.2017Коментари (6)4241
©
Стартът на новия туристически сезон във Варна и възможностите на морския град за целогодишен туризъм коментира кметът Иван Портних в социалната мрежа, видя Varna24.bg. Ето какво сподели градоначалникът: 

Морската столица - дестинация за 4 сезона! В Нощта на музеите дадохме символичен старт на туристическия сезон във Варна в Големите Римски терми - едно от емблематичните места в нашия град, които го правят разпознаваем на световната културна карта, заедно с най-старото обработено злато, с невероятния Аладжа манастир, с уникалната каменна гора Побити камъни, с красивите ни курорти.... Съвсем скоро ще отбележим и един голям юбилей - 60 г. от създаването на "Златни пясъци". 

Гордеем се с древната история на Варна, гордеем се и с младежкия дух на нашия град. И точно тази невероятна симбиоза - от достойно минало и енергично настояще, ни донесе титлата Европейска младежка столица. Това е една от предпоставките да очакваме още повече туристи - не само през лятото, а през цялата година. Варна има потенциал да бъде дестинация за 4 сезона! Вървим напред в тази посока и доказателство за това е интересът на много авиокомпании за целогодишна летателна програма - нискотарифните Wizz Air, EasyJet, Ryanair, както и България Ер, Австрийските и Турските авиолинии. 

Работим да бъдем атрактивна дестинация по въздух и вода - с проектите за отваряне на пристанището, за новата зона на Морска гара, за нов пасажерски терминал с Експоцентър. Благодаря на бранша за устойчивостта, с която устоява на предизвикателствата. Община Варна ще продължи да бъде активен партньор. Радвам се, че празника уважиха и министрите на туризма и на младежта и спорта Николина Ангелкова и Красен Кралев. Директорът на Летище Варна Димитър Костадинов сподели, че тази година аеропортът си е поставил амбициозната задача да посрещне над 2 млн. пътници, с над 20 % нискотарифни целогодишни полети", написа Иван Портних във Фейсбук. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Варна имаШЕ потенциал.....сега няма варненци.....унищожиха традициите, културата и пропъдиха по чужбините населението на моя красив роден град....Останаха банки, заведения и магазини....мда...наистина курортен център....
0
 
 
Тоя колко нагло говори, да не е сляп?!
0
 
 
Само водещата е истинска и неотразима,другото е " бля....бля...."!!!!
0
 
 
Зима с неизчистени и заледени улици и тротоари, пролет със зеиали дупки, лято с обрасли градинки от треви и кърлежи и и пролет с наводнени улици! Четири сезона срам!
Aнонимен
на 22.05.2017 г.
0
 
 
Какви четри сезона???? Края на май сме ,а по алеите на Зл.пясъци е пусто..тук-там някой заблуден турист и то на първа линия...ресторанти,дюнери...нищо не е отворено,хотелите празни! Сезонът стана 2-2,5месеца!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: