Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
С хвърчила и много настроение "Камчия“ откри Лято 2017
Автор: Екип Varna24.bg 08:24 / 02.06.2017Коментари (0)1677
©
Лятото пристигна в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия" на Международния ден на детето - 1 юни. Доведоха го лично повелителят на моретата Нептун и неговите русалки. 

С много песни, игри и танци на плажа малки и големи гости на комплекса и децата от Частното средно училище "Юрий Гагарин" отбелязаха празника, под звуците на химна на "Камчия", изпълнен от известната българска певица и актриса Грета Ганчева. 

Цветни хвърчила изпъстриха небето на най-голямата и красива плажна ивица в България и напомниха, че това лято "Камчия" ще бъде домакин на Фестивала на хвърчилата. След забавните състезателни игри и викторина с въпроси от Нептун, децата преминаха през морско "кръщаване" и се превърнаха в морски кончета, риби и дори октоподи. Сладоледена компания "Алджида" се погрижи всички да получат подарък - сладолед.

За активния туристически сезон СОК «Камчия» осигури на плажа пет водноспасителни поста и медицински пункт с реанимационна техника и линейка. Пясъчната ивица се почиства ежедневно, монтирани са тенти, пътеки, душове и съблекални.

По-рано вчера бе открит най-новият обект в семейството на "Камчия" - Туристическият рекламно-информационен център. Събитието уважиха Живка Димитрова - зам.-кмет на община Аврен и Живка Костадинова - директор на дирекция в Общината, колеги и туристи. Рекламно-информационният център вече се радва на голям интерес сред гостите на "Камчия". В него се предоставя актуална информация за възможностите на комплекса за настаняване, хранене и развлечения, а също и за култура, образование, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм. Тук могат да бъдат закупени билети за предстоящи концерти и рекламни сувенири със знака "Камчия" или да се разпечата снимка от незабравими моменти от ваканцията.

СОК "Камчия" е предпочитана дестинация за гости на всички възрасти от над 60 страни по света. Комплексът се доказа като уникален международен център, който въплъщава хармоничното единство между човека, Земята и Космоса. Той е построен е с инвестиция на правителството на Москва. «Камчия» получи изключително висока оценка от експертите по туризъм на ООН, за създаването на стандарти, които ще се водещи в областта на туризма през следващите 20 - 30 години в световен мащаб.

Комплексът се утвърди като символ на висококачествения детски отдих в България. С отличната база, уникалната природа и модерните собствени програми за образование и възпитание чрез творчество, култура, игри и спорт, в "Камчия" всяко дете открива и развива своя талант. Той е предпочитано място за семеен отдих, спорт и здраве, и надежден партньор в организирането на мащабни бизнес и корпоративни събития.
Комплексът очаква своите гости от България, Русия и света през цялата година.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: