Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Атракции събраха очите на варненци
Автор: Екип Varna24.bg 17:21 / 04.06.2017Коментари (0)2715
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и варненските народни представители от ГЕРБ подкрепиха благотворителната кампания "С обич за децата, в памет на бащите герои", която се организира за осми пореден път. Стартът на инициативата бе даден край Морска гара във Варна с концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. 

Цветан Цветанов и варненските депутати Таня Петрова, Павел Христов, Нели Петрова, д-р Руслан Тошев, д-р Емилия Милкова и Владимир Вълев дариха лични средства за децата на загиналите и пострадали служители на МВР, на Министерството на отбраната и на Министерството на правосъдието - Главна дирекция "Изпълнение на наказанията". 

Кампанията подкрепиха също областният управител Стоян Пасев, кметът и областен координатор на ПП ГЕРБ-Варна Иван Портних, командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. В партньорство с ВМС и ВВМУ "Никола Вапцаров", организатори на благотворителната инициатива са синдикалните структури на служителите в МВР и на служителите в затворите. Съдействие за провеждането на кампанията оказаха още община Варна, Варненската и Великопреславска митрополия, Зоналния съвет на БФС, ОД на МВР - Варна, ГД "Охрана", ГД "Изпълнение на наказанията", Военна полиция, Пристанище Варна. 

Концертът започна с българския химн, изпълнен от Представителния духов оркестър на ВМС и малката Биляна, която е сред децата на загиналите полицаи, пожарникари, затворнически надзиратели и военнослужещи. Много детски състави се включиха в пъстрата артистична програма. Жителите и гостите на града, дошли в зоната край Морска гара, имаха възможност да се запознаят със специализираната техника и помощните средства на въоръжение, включително и високопроходимия брониран автомобил "Sand Cat". 

Част от атракцията бяха и рокерски мотори, ретро- и дрифт-автомобили, чиито собственици също се включиха в мероприятието. Народните представители Нели Петрова и д-р Емилия Милкова, дошли да подкрепят каузата, осигуриха и награди за малките участници в предвидените игри. Министърът на правосъдието Цецка Цачева и председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов изпратиха поздравителни адреси до организаторите на благородната кампания. 

Тя ще продължи на 17 и 18 юни с благотворителен турнир по футбол на малки вратички, който ще се проведе на игрищата в двора на Техническия университет във Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: