Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Благой Рагин се обяви за Дон Кихот и обвини журналистите
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 09.06.2017Коментари (11)1757
©
Оставката му е достойна постъпка. Радвам се, че чу апела ми. Това заяви в "Здравей, България" министърът на туризма Николина Ангелкова от "Златни пясъци". "Радвам се, че чу апела ми. Важно е хотелиерската асоциация да представлява интересите на българите. Със сигурност един от основните проблеми, който имаме пред нас, е да превърнем страната от държава със среден клас туристи към страна с висок клас туристи", каза тя. 

"България има възможности да предлага висок клас туристи, това към момента са около 5-10%. Трябва обаче и да предлагаме високо качество на нашия продукт. Казвам, че най-голямото предизвикателство са точно кадрите в туризма. Работим точно в тази насока", добави Ангелкова. 

В ефир се включи директно от Слънчев бряг и бившият шеф на хотелиерите Благой Рагин. "Ще се извиня на всеки български гражданин, който е пострадал от колеги и гости. Аз имам към теб, Викторе, един въпрос. Във въпросния ден станах в 6 часа, за да съм ви гост, знаете, че предаването беше на живо и знаете, че това интервю отиде в сайтовете, а вие не ме защитихте. Колегите ми се накараха, че отидох в телевизията. Вие трябваше да вземете становище", поде той.

"Становище се взима в нашия жив ефир. Това кой какво е публикувал, добавил или махал не е наша отговорност", отвърна му водещият. "С колегите видяхме как троловете ме атакуваха. Благодаря на министърката. Тя трябваше по-рано да ме подсети да си подам оставката. Напрежението падна. От година се моля да ме освободят, защото ми се казва, че не съм удобен за някои хора. Тогава исках да се махна, но те не ми дадоха.

Преди седмица пак исках да си подам оставката, но пак не стана. Станах много голям специалист по черен пиар, тролове и хейтъри. Мога да напиша книга. Мога да предпазвам колегите, ако попаднат в моята ситуация. Това е на шега", каза Рагин. "Усещам, че казвате, че казаното от вас е интерпретирано по неправилен начин. Не знам защо си мислите, че ние трябва да ви защитаваме. Вие сте го казали. Щом искате защита, винаги ще ви дадем трибуна да го направите. Хайде разяснете още веднъж това, което е вашето мнение и становище", каза Николаев. 

"Имаше три въпроса, които в сайтовете се разместиха. Ставаше въпрос, когато ме запитахте за този шведски гражданин. Аз казах, че всеки гражданин, който наруши закона, да си понесе последствията най-сурово, но после добавих, че трябва да се отнасяме добре към обикновените шведи. По сайтовете казват, че ние трябва да се усмихваме, докато те ни ритат. Все пак благодаря, че мога вече да се оттегля заради вас. Оттук насетне аз съм един Дон Кихот и ще помагам само", добави той. 

"За миналата година имаме около 38 500 шведски туристи, които са посетили страната. Те са около Топ 20-25. Към момента те бележат ръст с 16-18%, но това няма значение. Независимо откъде са туристите, като са в нашата държава, те са длъжни да спазват законите ни и ние няма да отстъпим от това. Всеки е длъжен да уважава страната ни", каза Ангелкова.

Веселин Налбантов, главен секретар на Българска хотелиерска и ресторантьорска организация (БХРА) също пожела да се включи в ефир. "Тези случаи ще продължат и ще има такива. Не прибегнах до правосъдието, а превъзпитах въпросния човек, който бе нападнал моя служителка. Искам да каже, че господин Рагин е в колективен орган. Ние го знаем като Майка Тереза. Няма да му позволим да се оттегли. Слънчев бряг няма ръководство и е оставен на самотек. Сградата на министерството на вътрешните работи е един куп тор. Стига сме слугували на разни представители на чужди страни", каза той.



Още по темата: общо новини по темата: 20
25.07.2019 »
24.12.2017 »
24.10.2017 »
02.10.2017 »
29.09.2017 »
27.09.2017 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прилича ми на дон алчен ненаяден мърмот свинематка го изсрала
+2
 
 
Тоя човек е отживелица,писнало ми е от хора на години,научили някакви неща помвреме на комунизма и не са мръднали и метър от тогава.Време е за пенсия и сериали,за там сте идеални!
+1
 
 
Никога не е бил готов за тпзи пост. Смях се както го гледах. Познавам шведите по-добре от него и ако си позволява да дава анализ на дадена нация е добре първо да се осведоми. рџ?Ђ
+3
 
 
Тва ХЮМНЕ рагин е позор за България.
+4
 
 
Не ми бил Дон Кихот, най ми бил Санчо Панса.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: