Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пребита ли е Сани Алекса, или всичко е лъжа? Шведът с шокираща версия!
Автор: Екип Varna24.bg 17:28 / 15.06.2017Коментари (25)2567
©
Само преди няколко дни певицата Сани Алекса пусна потресаващи снимки и разказа как е била пребита от гаджето си швед. И поиска справедливост. След което се скри в дома на родителите си. Драмата обаче може да претърпи обрат. Оказва се, че Сани не е подавала жалба, че е бита. Такава е подал брат й. В полицията обаче има и друга жалба - на нарочения за побойник Сами Кий Сверт. Той се е оплакал, че е бил изнудван за пари от роднини на българката, пише "България днес". Неговата история пред вестника е съвсем различна.

"Не съм пребил Александра! Още преди инцидента на няколко пъти се разделяхме. Не знам защо още ме нарича "любовта на живота й" - месец по-рано вече й бях казал, че не я обичам, не й разреших да се нанесе у нас. Бяхме на тази сватба, но вече не точно като двойка. За мен нещата бяха приключили, но тя не искаше да приеме това. Александра не познаваше никой на сватбата, беше поканена само заради мен. По едно време ме викнаха да дойда да я прибера от бара. Защото се напила, буйствала и създавала проблеми на гостите и барманите. Не съм направил нищо, а те искаха да я изгонят от заведението. Не мога да си обясня защо твърди, че съм я бил! Обяснявам си го само по един начин - тя беше толкова пияна, че едва ли помни какво точно се е случило. По принцип Александра пиеше доста и това не ми харесваше", обяснява Сверт.

"Полицаите дойдоха в дома ми в неделя сутринта. Разказах им всичко. Заради разследването не мога да ви кажа всички подробности. Нека те ги кажат, след като приключат случая. Ще бъдете доста изненадани, като разберете какво точно се случи", твърди шведът. И допълва, че ако я е пребил няма да бъде на свобода, защото законите в Швеция относно насилието са много сурови.

"И най-малкото съмнение да имаше, че съм направил такова нещо, и вече отдавна щях да съм в ареста. Това, че не съм, трябва да ви говори доста", допълва той.

Пред полицията шведът съобщил и за друг случай, свързан с името на Александра.

"След инцидента бащата, братът на Александра, тя самата и един мъж, когато не познавам, дойдоха вкъщи (бащата и братът също живеят в Гьотеборг). Почнаха да питат колко пари имам и дали знам кой е непознатият. Самият мъж почна да обяснява, че се занимавал с "такива неща" от 17 години и почна да говори как може "да решим проблема лесно и незабележимо". 

Казах му да изпратим вкъщи бащата и брата, които бяха много разстроени и вярвайки на версията на Александра, ме заплашваха и наричаха как ли не. Но те не си тръгнаха. Обясних на този мъж каква е историята, показах му и моите рани, докато трябваше да се намеся заради Сани. Тогава те си тръгнаха, след като ясно им казах, че няма да им дам никакви пари. Веднага след това се обадих на полицията", разказва подробно Сами Сверт.

Сами Кий Сверт намира твърденията на Сани Алекса, че той мразел българите, наричал ги "цигани", падал си расист, за "много голяма лъжа".

"Искам ясно да се знае, че обичам България и българите. Бил съм в Пловдив два пъти и срещнах прекрасни хора. Не аз, а Александра наричаше сънародниците си "цигани". Аз никога не бих употребил думата "джипси", това е нейна дума! Как мога да съм расист, като първата ми жена е афганистанка, а бившата ми приятелка - българка?!", пита риторично той.

Той се ядосва и на твърдението, че пребил Сани заради инцидента с пияния шведски турист в Слънчев бряг. По думите на певицата Сами не повярвал на информацията по българските медии за истинността на случая, тя почнала да го контрира и така той се разярил.

"Това твърдение вече откровено е грозно! Не само че никога не съм се съмнявал в истинността на видеото, но именно аз й намерих името на този турист. Дори от постовете й във Facebook може да се види, че й намерих информацията за него, която след това тръгна по форумите. Какви са тези приказки?! Как може тя да лъже така!", възмущава се шведът, който се надява полицията бързо да разреши случая.

Шведската полиция също коментира случилото, като признават, че има обвинения и от двете страни.

"В Швеция има стандартна процедура - при съмнения за насилие и побой заподозреният се задържа. Щом като той не е задържан, очевидно не са били намерени доказателства до момента, че е причинил травмите на жената", обясниха от полицията в Гьотеборг и допълниха, че по случая се работи интензивно, но разследването е затруднено от факта, че на практика разполага само с думата на единия срещу думата на другия.

Даниел, очевидец на инцидента, пък твърди, че Сани е била мъртвопияна и e паднала по стълбите.

"Не познавам много добре Александра, не знам що за човек е по принцип. Не я бях виждал отдавна, но когато се срещнахме на сватбата, беше много пияна. И продължаваше да пие. Момчета на бара не искаха повече да й сервират алкохол. Тогава тя започна да крещи, да се опитва да издърпва бутилката с уиски от ръцете им. Накрая те изпуснаха бутилката и уискито се разля по бара. През цялото време Александра се държеше лошо с останалите гости. Никой с нищо не я беше провокирал, всички се забавляваха. 

Тя обиждаше, наричаше шведките с грозни думи. Когато партито свърши, тръгнахме за такси. Трябваше да се слиза по много стълби. Тя и Сами бяха точно пред мен. Всички, които слизаха в този момент, видяхме как тя загуби равновесие и падна на стълбите. Сами се опита да я задържи, но не успя и тя падна. И почна да крещи. После нашето такси дойде, но това е, което видяхме", разказва очевидецът.

Сами и Сани се запознали чрез сайт за запознанства в интернет.

"Тя си имаше и добри страни, дори много добри страни. Но имаше много лица, странен характер. И това с пиенето беше проблем. Докато бяхме заедно, не се е дрогирала. Но ми е споделяла, че докато е участвала в "Х фактор", е вземала някакви неща...", споделя шведът и обобщава: "От самото начало, когато я срещнах, бях много объркан от поведението й, от различните й състояния и настроения. А и беше ужасно ревнива - приятелите ми винаги ме предупреждаваха да внимавам с това. Отношенията ни ту се разваляха, ту тръгваха отново. Сигурен съм, че друга такава като нея няма да срещна повече."

Любопитен факт е, че Сани Алекса изтри поста с обвиненията, че гаджето й Сами я е пребило, и публикува кървави снимки.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този швед ми се струва, че не лъже. Според мен всичко ,свястно си е в България,гледа си семейството и мизерува-останалото са авантюристи!
0
 
 
Така е, щом е решила да се прави на мъж ще яде боя, ако не е боя, то паважната екзема си е на лицето.То май най-добре е да са и двете заедно, та дано да и дойде акъла в главата, в противен случай пак ще яде пердах от някой друг.....
+2
 
 
ТОВА СИ Е ЧИСТО ПАДАНЕ ПО ЛИЦЕ БЕЗ УДАРИ СЛЕДИТЕ СА ОТ ПРЕЖУЛВАНЕ А И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО СЪС НЕЯ МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ БЕЛЕЗИТЕ СА ВЕРТИКАЛНИ ТОЕСТ ЕДНА ШИРОКА ИВИЦА ТАКА ЧЕ ВЯРВАМ НА ВЕРСИЯТА ПАДАНЕ ПО ЛИЦЕ СЛЕД ЗАПОЙ НИКЪДЕ ПО ЛИЦЕТО НЯМА КРЪВОНАСЯДАНИЯ ОТ УДАРИ ТОВА Е ОТ ОХЛУЗВАНЕ
+1
 
 
Това е ожулено от падане по лице - май иска да вземе паричките на шведа! Момиче напусни го с достойнство не се излагай така!
+3
 
 
Селяндурката и на луната да отиде си е селяндурка рџ’©рџ?·
+2
 
 
И аз не повярвах от самото начало..по същите причини. И в профила и влязох...и нямаше за какво да се хвана, за да повярвам. Забелязах обаче колко много наивни хора има в България, които са изгубили способността да мислят самостоятелно... и вярват на лъжите, а се съмняват в истината и дори я отричат....Отчайващо просто!
на 16.06.2017 г.
+2
 
 
К'во слагате минуси на хората? На всички е ясно, че леката женичка е супер пропадняк и лъже като циганка, на каквато си прилича впрочем...
-1
 
 
Засрамете се от коментарите си!Познавам лично Сани от малка,както и баща и -много добър барабанист.Ако според вас е нормално да се бие така една жена,значи сте извратени ,или много завистливи.Бил съм в Скандинавия около 20 години,и знам колко ни уважават като нация.Нормално е,този с погледа на психопат да си измисли версия.Само съжалявам,че съм в Италия, и че не мога да му изкривя физиономията.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: